Publicat 24 Mai 2019 | Reactualizat 23 Iun 2019 | Expiră 24 Iun 2019

Mecanic / Vanzator magazin / Magazioner

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Cerinte:

Persoana dinamica, cu spirit de initiativa, corect si constiincios. Care doreste sa invete fie mecanica, fie vanzare directa in magazin de piese pneumatice si hidraulice.

Responsabilitati: Reparatii utilaje, unelte pneumatice si hidraulice sau vanzare in magazin

Avantaje:
Cunostinte instalatii pneumatice si hidraulice
Cunostinte generale de mecanica.


Oferta:
Pachet salarial competitiv bazat pe competente profesionale.

Descrierea jobului

Cautam mecanic pentru reparatii pneumatice si hidraulice, dar in functie CV-uri putem sa ne reorientam spre vanzator in magazin.
Cautam o persoana care doreste sa invete domeniul si care sa-si dea interesul in a dobandi cunostintele necesare sa-si desfasoare activitatea.
Salariul oferit e in functie de experienta, cunostinte si cum progreseaza in primele 3 luni.

Descrierea companiei


SC GICA IMPORT EXPORT ITALIA este fondată în anul 1996 având ca domeniu de activitate comercializarea de compresoare, sisteme de tratare a aerului, unelte pneumatice, proiectarea si executarea de instalatii aer comprimat, componente hidraulice.

Societatea GICA IMPORT EXPORT ITALIA este reprezentant autorizat al mai multor firme de renume cum sunt:

- În domeniul pneumaticii: PNEUMAX ( distribuitori unici in Romania) , NUOVA DARI, CECCATO (distribuitori unici in Romania), ADICOMP, FIAC, NIKEMA, OMI, FAR, OBER, CHICAGO PNEUMATIC, MEBRA PLASTIK, SICC, NEWCO, VEPA, LA PADANA, DINO PAOLI, LTF, OMER, GHEZZI, ASTURO, FASCO.
- În domeniul hidraulicii: VIVOIL, FB HYDRAULIC, FLUID PRESS, DUPLOMATIC, BREVINI, FRIDLE GROUP, MARZZOCHI POMPE, GALTECH, SALAMI, INTERPUMP, VITILLIO, ZEC, MARCHESINI, IRA RADIATORI

Expirat
Mecanic / Vanzator magazin / Magazioner  -  GICA IMPORT EXPORT ITALIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close