Mecanic mentenanta generatoare (Generator Mechanic)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ambasada S.U.A in Bucuresti, Romania cauta candidati calificati pentru pozitia de Mecanic mentenanta generatoare (Maintenance Mechanic - Generators)

Persoanele interesate de pozitie TREBUIE sa aplice pe platforma electronica de joburi a Ambasadei, pe care o puteti gasi folosind butonul "APPLY/APLICA"

Site-ul Ambasadei: https://ro.usembassy.gov/embassy/jobs/

Vor fi contactati pentru interviu.doar candidatii care aplica pe platforma electronica de recrutare si completeaza toate campurile solicitate in aplicatie.

Cerinte:

EXPERIENTA:
Cel putin 3 ani experienta in operarea, mentenanta si repararea generatoarelor de putere, pentru cladiri comerciale mari. Este necesar ca cel putin 1 an sa fie in operarea, mentenanta si repararea generatoarelor mari, de pana la 1000 KVA.

CERINTE EDUCATIE:
Diploma de liceu (cu sau fara bac)
Diploma de calificare de la o institutie acreditata, de preferat pentru formarea specialistilor in generatoare de putere cu motor diesel

LIMBA:
Engleza - Nivel incepator
Romana - Nivel avansat

ABILITATI NECESARE:
  • Diagnosticarea și repararea motoarelor diesel, generatoarelor și alternatoarelor ambalate mari; testarea componentelor electrice și efectuarea masuratorilor de echipamente cu diverse contoare, instrumente manuale, electrice și specializate pentru a determina reparațiile necesare. ridicarea și transportul uneltelor, echipamentelor sau pieselor, cu o greutate maximă de 25 kg.
  • Permis conducere categoria B

Descrierea jobului

BASIC FUNCTION OF POSITION:

Efectuarea lucrărilor de întreținere și reparații calificate la generatoarele primare și de rezervă pentru cladirea Ambasadei (New Embassy Compound - NEC) și proprietățile rezidențiale deținute/închiriate de Ambasadă.
Efectuarea de lucrări de întreținere programate, neprogramate și preventive generate de sistemul computerizat de management al sectiei Facilities. (CMMS)

Descrierea companiei

EQUAL EMPLOYMENT OPPORTUNITY (EEO): The U.S. Mission provides equal opportunity and fair and equitable treatment in employment to all people without regard to race, color, religion, sex, national origin, age, disability, political affiliation, marital status, or sexual orientation.
Publicat 4 mai 2022 Reactualizat 23 mai 2022 Expiră 3 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.