de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 17 Ian 2016 | Expiră 18 Feb 2016

Mecanic camioane si semiremorci

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

SC TOTAL NSA TRUCKS SERVICE SRL angajeaza mecanic auto cu experienta in reparatii si intretinere de camioane si semiremorci.
- disponibilitate efectuare in cazuri speciale, interventii auto in afara orelor de program, pentru cazuri de pana
- deschidere spre a invata
- atitudine pozitiva
- conditie fizica buna

Descrierea jobului

Executa operatii de diagnoza, intretinere si reparare a autovehiculelor comerciale, in conformitate cu tehnologia producatorului si documentatia specifica de lucru, in vederea realizarii conformitatii autovehiculului si satisfacerii cerintelor si asteptarilor clientilor.
Salariul este negociabil, se ofera bonuri de masa.

Descrierea companiei

SC Total NSA Trucks Service se ocupa de repararea si intretinerea camioanelor din parcul firmei Total NSA dar si de repararea camioanelor detinute de alti clienti.

Expirat
Mecanic camioane si semiremorci  -  Total NSA Trucks Service

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close