Mecanic auto

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Automobile Bavaria Group România este cel mai mare grup de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Sud-Est, avand un important rol pe piata auto din Romania.

Echipa Automobile Bavaria Group cauta Mecanic auto, pentru punctul de lucru din Baneasa, iar daca te regasesti in profilul pe care l-am conturat pentru viitorul nostru coleg, te rugam sa aplici.

Ne dorim ca viitorul membru al echipei noastre sa detina urmatoarele calitati:
- experienta de minim 2 ani in domeniul auto;
- bune abilitati de comunicare si relationare;
- persoana organizata, responsabila, atenta la detalii;
- permis conducere categoria B.

Descrierea jobului

Atributiile care ii vor reveni viitorului nostru coleg sunt:
- asigura serviciile de mecanica la nivel impecabil cu privire la calitate;
- efectueaza lucrari rapide, in conformitate cu cerintele de punere in functiune a automobilului clientului.

De asemenea, venim in intampinarea ta cu urmatoarele beneficii pe care le oferim:
- pachet salarial motivant;
- asigurarea mesei de pranz in cadrul companiei;
- abonament medical la o companie de sanatate privata;
- mediu de lucru armonios;
- incurajarea permanenta pentru dezvoltarea profesionala.

Descrierea companiei

Automobile Bavaria Group este cea mai mare reţea de dealeri BMW din Europa Centrală şi de Est. Compania detine 12 dealeri in România şi 4 dealeri in Germania (lângă Munchen). În 2021, Automobile Bavaria împlinește 27 ani de la înfiinţare, fapt ce pune în evidență vasta experienţa în serviciile de vânzare şi post-vânzare pe care o deține pentru mărcile din portofoliul BMW Group. Experiența și calitatea serviciilor oferite de Automobile Bavaria Group asigură orice client că alegând dealerii din reţeau noastra a luat cea mai bună decizie pentru el şi maşina pe care o utilizează. Automobile Bavaria şi dealerii săi comercializează automobile BMW, MINI, Rolls Royce, motociclete BMW și Husqvarna, noi şi rulate. Pentru marca MINI Automobile Bavaria are trei puncte de service în România, la București, Cluj și Timișoara. Toate mărcile beneficiază de service specializat cu acoperire națională și puncte de service în cele mai mari orașe din țară. Automobile Bavaria Group oferă partenerilor săi o gama extinsa de servicii de: · închiriere maşini prin intermediul companiei Bavaria Mobility; · asigurări prin intermediul Bavaria Broker de Asigurari. · vânzare şi service pentru vehicule comerciale MAN şi autobuze Neoplan noi şi rulate, prin intermediul companiei MHS Truck & Bus importatorul general pentru România.

Publicat 11 nov. 2021 Reactualizat 9 dec. 2021 Expiră 11 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.