Publicat 30 Sep 2020 | Reactualizat 20 Oct 2020 | Expiră 30 Oct 2020

Mecanic auto

1 post

Criterii de selecție

  • Peste 2 ani experiență în muncă

Candidatul ideal

Persoana dinamica, activa, cu dorinta de a invata permanent lucruri noi, dedicata meseriei , rezistenta la stres, cu cat mai multe cunostiinte pentru toate marcile auto.

Descrierea jobului

Executa reparatii la subansamblurile autoturismului, executa lucrari de intretinere, revizii , regleaza mecanismele de directie si franare, efectueaza reparatii de motoare, efectueaza inlocuiri de anvelope.
Se cere obligatoriu calificare de mecanic auto si seriozitate maxima.

Descrierea companiei

Service-ul nostru auto este autorizar RAR si desfasoara urmatoarele activitati : repararatii la motor si sistemele auxiliare, la sistemul de transmisie, la sistemul de rulare, activitati de intretinere a vehiculelor rutiere: uleiuri, filtre, placute frana,lichide, becuri si sigurante, curele transmisie, agent refrigerant activitati de reglari functionale ale vehiculelor: reglarea sistemelor de gestiune electronica, efectuarea de inspectii tehnice periodice ale autoturismelor pana la 3,5 tone.

Oferim maxima seriozitate si calitate.

Mecanic auto  -  FLORMI CAR SERVICE SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close