Publicat 26 Sep 2019 | Expiră 27 Oct 2019

Masinist tipar /Ajutor masinist /Legator manual

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

  • experienta si cunostinte specifice domeniului de activitate;
  • atentie la detalii;
  • capacitate de analiza si sinteza;
  • capacitatea de a se integra intr-o echipa;
  • abilitati de comunicare si interactiune cu oamenii

Descrierea jobului

Tipografie cu sediul in Sos.Odai nr.249-251, sectorul 1, Bucuresti, angajam personal cu experienta in domeniu: Masinist tipar ( MT 35-50, 50-70,70-100 ), Ajutor masinist , Legator manual .

Se asigura :

  • salariu foarte atractiv,
  • bonuri de masa ,
  • transport gratuit .

Persoanele interesate ne pot contacta la telefon: 0724279307, 0733963153

Rugam seriozitate.

Descrierea companiei

Tipografia Master Print Super Offset a fost infiintata in anul 1994, reusind in scurt timp sa devina una dintre cele mai cunoscute tipografii din Bucuresti si nu numai.

Calitatea tiparului, promptitudine serviciilor, seriozitatea angajatilor sunt numai cateva din lucrurile apreciate de clienti tipografiei noastra, de colaboratori si furnizori. Portofoliul de lucrari al tipografiei Master Print cuprinde o gama larga de tiparituri, de la indispensabila carte de vizita, pana la albume de arta de o acuratete desavarsita.

Colectivul si utilajele noastre performante transfoma serviciile noastre intr-o solutie pentru nevoile fiecarui client. Pentru a tine pasul cu exigentele clientilor in materie de calitate, tipografia achizitioneaza periodic utilaje noi pentru a oferi randamentul si standardul de calitate de cel mai inalt nivel.

Tiparul, de tip offset, se executa pe masini plane. Tipografi, masinisti, mecanici, taietori, legatori, un total de 101 angajati, alcatuiesc impreuna o echipa care reuseste sa scoata de cele mai multe ori lucrari ce ating perfectiunea.

Culorile Pantone sau policromiile ce imbraca hartia dublu cretata, offset sau cartoanele speciale sunt alese impreuna cu dumneavoastra pentru a va sustine eforturile de promovare si evidentiere a produselor. Misiunea noastra este cea de a oferi clientilor nostri cea mai buna calitate.

Pentru noi, fiecare proiect este o provocare.

Expirat
Masinist tipar /Ajutor masinist /Legator manual  -  MASTER PRINT SUPER OFFSET SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close