Publicat 15 Oct 2019 | Expiră 11 Nov 2019

Marketing Specialist

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Căutăm un online marketing specialist care să știe Marketing Online așa cum știe un klingonian legile războiului. Noul coleg trebuie să aibă cel puțin 2 ani experiență în Marketing Online și să gândească rece și logic ca un vulcanian. Rolul principal al noului nostru cadet va fi să promoveze serviciul Optimum Desk în mediul digital, în limba română și engleză, să facă optimizări atât pe campaniile de promovare, cât și de tip SEO. El trebuie să știe să comunice cu mai multe echipe, să ia inițiativa, să fie creativ, când este nevoie, și atent la detalii tot timpul.

• Minim 2 ani experiență în Marketing Online;
• Abilități foarte bune de comunicare si analiza in limba romana si engleza.
• Capacitatea de a comunica cu ușurință cu partenerii și colaboratorii companiei;
• Initiativa, creativitate si atentie la detalii.
• Abilitatea de a lucra atat individual, cat si in echipa;
• Disponibilitate de învățare continuă si într-un timp scurt;
• Proactivitate în dezvoltarea de noi proiecte sau în optimizarea proiectelor și proceselor de lucru curente;
• Cunoștinte avansate privind comunicarea în mediul online și marketing digital;
• Capacitate de organizare evenimente;
• Utilizare bună pachet Microsoft Office.

Descrierea jobului

- Proiecte de PR & Marketing pentru servicii de securitate IT derulate la nivel internațional prin Branding Global și Digital Marketing.
- Realizarea strategiei de lansare a unui nou serviciu IT pornind de la crearea identității acestuia prin logo, slogan, visual, user-interface, desktop publishing, consultanță grafică și conținut.
- Promovarea serviciului Optimum Desk în mediul online atât în limba română, cât și în limba engleză
- Realizare de optimizări SEO și asupra campaniilor media

Descrierea companiei

Alte informatii
Vrei sa te inrolezi in echipajul nostru? Esti sigur ca poti inainta cu incredere acolo unde nimeni nu a mai fost inainte? Daca da, te avertizam insa ca procesul de inrolare nu este simplu, deci pregateste-te pentru cea mai mare provocare catre o cariera in care sa avansezi cu viteza de 10 warp!
Inainte de a trimite intentia ta de a deveni stelar, asigura-te ca iti asumi valorile, misiunea continua si viziunea indrazneata dupa care se ghideaza toti membrii echipajului nostru.
Vom analiza cu un ochi rece de klingonian CV-ul tau si, daca totul se incadreaza in cerintele pozitiei la care aspiri, te vom teleporta la bordul navetei pentru urmatoarele provocari. Asigura-te ca afli toate detaliile despre voiajul StarTech Team.

Expirat
Marketing Specialist  -  StarTech Team

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close