Marketing Manager

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cautam Marketing Manager care sa faca Elegance Decor cel mai cunoscut brand pe segmentul premium din home&deco.


Suntem numarul 1 la nivel national in vanzarea de profile decorative, iar viziunea noastra in urmatorii 10 ani este sa devenim principalul furnizor de produse home&deco premium din Romania.

Ne dorim sa fim prima alegere a clientilor in cautare de produse de design pentru ca vrem sa vedem cat mai multi oameni fericiti in casele lor.

Cine suntem noi?

Ca orice poveste frumoasa, a noastra a inceput din pasiune si cu dorinta profunda de schimbare.

Business antreprenorial, 100% romanesc, de familie.

Valorile simple, precum integritate, spirit de echipa, profesionalism si-au spus cuvantul in dezvoltarea sustenabila a firmei in anii ce au trecut.

Cu ce ne mandrim?

· Am amenajat magazinele Ethan Allen, Coracole si Mobexpert din incinta Mall Baneasa.

· Am realizat proiecte rezidentiale de referinta, precum Magazin Bucuresti, Trastevere by Mantor, Nordis Mamaia

· Avem peste 400 de colaboratori (arhitecti, designeri, firme de constructii si dezvoltatori imobiliari) si peste 130 de distribuitori la nivel national

· In anul 2020 am fost remarcati drept niste invingatori in contextul pandemiei de catre cei de la Ziarul Fianciar, inchizand anul cu o cifra de afaceri de 1.300.000 euro.

Ce ne dorim de la tine?

Sa creezi strategia, sa identifici solutiile de implementare si sa implementezi/ajustezi masurile pentru a creea cel mai recunoscut brand din Romania pe segmentul premium din home&deco.

Pe postul de Marketing Manager vei fi responsabil de:
· Initierea, dezvoltarea si implementarea tuturor activitatilor de marketing de la dezvoltarea marcilor prin comunicare (on-line si off-line, ATL, BTL, PR) la dezvoltarea mecanismelor de promotii de vanzare, la propuneri in elaborarea pretului pana la dezvoltarea portofoliului cu produse noi.


Pe langa obiectivele trimestriale de crestere vei avea si o serie de responsabilitati:

• Elaborezi strategia de dezvoltare si pozitionare a marcii pe termen mediu si lung

• Dezvolti si raspunzi de respectarea pozitionarii agreate in toate elementele mix-ului de marketing, recomandand schimbari la nivel de portofoliu de produse (pret, ambalaj, canal de distributie) pentru maximizarea volumului si a profitului

• Dezvolti si implementezi planul anual de marketing, obiectivele de marketing si indicatorii de performanta agreati, la nivel lunar, trimestrial si anual

• Definesti, obtii aprobarea si gestionezi bugetul anual de marketing, pe canale de comunicare si linii de buget

• Raspunzi de coordonarea si implementarea planului de marketing pe toate canalele de comunicare: ATL, BTL, PR si In-store

• Actionezi ca manager de proiect in actiunile promovare a marcii catre clientii de tip B2B (designeri/arhitecti si distribuitori specializati) si de tip B2C (clientii finali) si raspunzi de coordonarea partenerilor interni si externi implicati.

• Elaborezi brief-urile de dezvoltare de produs si actionezi ca manager de proiect in dezvoltarea interna a proiectelor de inovatie, inclusiv de lansarea acestora, dupa aprobare

• Conturezi planul de cercetare de piata pentru a obtine informatiile necesare luarii deciziilor la nivelul marcilor pe care le gestionezi


Ne ghidam dupa o serie de valori care se reflecta in deciziile noastre, in activitate si in modul in care facem business:

- Raspundem cu promptitudine si profesionalism clientilor nostri

- Ne respectam angajamentele si suntem atenti sa facem din colaborarea cu noi o experienta remarcabila

- Ne depasim continuu limitele, devenind mai buni in ceea ce facem

- Suntem proactivi si gasim solutii pentru fiecare situatie

Dacă te consideri omul potrivit care să ne ajute sa dezvoltam imaginea firmei si sa contribui activ in indeplinirea obiectivelor de vanzari, poți să-ți îndeplinești responsabilitățile și ți se potrivesc valorile noastre atunci abia așteptam să ne auzim cu tine.

Daca ti-a placut acest anunt insa nu esti omul potrivit pentru el, ai sansa sa castigi 1000 de euro premiu doar printr-o recomandare a persoanei potrivite! Tot ce ai de facut este sa trimiti acest anunt catre oamenii pe care tu ii consideri potriviti, iar daca trec de interviuri si de perioada de proba, atunci tu vei primi negresit in cont 1000 de euro.

Spune-ne pe cine recomanzi trimitand un email la contact@elegance-decor.ro

Descrierea companiei

Elegance Decor este furnizor de solutii decorative premium destinate amenajarilor interioare rezidentiale.
Categoriile de produse comercializate sunt: profile decorative de interior, profile de fatada, vopsea decorativa, tapet, corpuri de iluminat, panouri decorative.

Colaboratorii nostri sunt in principal arhitectii, designerii de interior, firmele de specialitate, constructorii si dezvoltatorii imobiliari. Elegance Decor isi desfasoara activitatea dupa urmatoarele valori: integritate, profesionalism, dezvoltare continua, spirit de echipa si adaptabilitate.

Activitatea firmei se desfasoara la nivelul intregii tari, fie prin vanzare directa catre clientii finali, fie prin partenerii nostri (arhitecti, designeri, constructori, dezvoltatori imobiliari) fie prin reteaua de distribuitori locali.
Publicat 16 mai 2022 Reactualizat 15 iun. 2022 Expiră 15 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.