Publicat 31 Mar 2021 | Expiră 01 Mai 2021

Marketing Manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Minim 5 ani de experiență în marketing, din care cel puțin 2 ani pe o poziție de Marketing Manager, Senior Brand Manager sau similară.
Abilități de planificare strategică, managementul operațiunilor de marketing și evaluarea impactului
Cunoștințe și abilități de online marketing
Abilități manageriale și de leadership
Excelente abilități de comunicare orală și scrisă.

Descrierea jobului

Are un rol central în proiectarea strategiei și planurilor de marketing și vânzări.
Genează concepte și planuri de campanie de marketing care combină acțiuni pe mai multe canale pentru a atinge obiective de vânzări și/sau notorietate.
Coordonează și monitorizează producerea materialelor promoționale pentru toate canalele, în special de prezența online și la punctele de vânzare.
Planifică și supervizează prezența companiei la târguri, expoziții și alte evenimente.
Întocmește și monitorizează îndeaproape bugetul de marketing, corelat cu indicatorii de performanță.
Este responsabil de formarea, dezvoltarea și cooperarea în interiorul echipei de marketing, dar și a acesteia cu alte departamente.

Descrierea companiei

În urma cu 20 de ani, MIB Prodcom SRL și-a luat Angajamentul să livreze pe piața românească produse alimentare de calitate. Din 1998 am început propria producție de conserve, achiziționând și modernizând fosta Întreprindere Legume Fructe Aiud (județul Alba), iar în anul 2002 ne-am luat Responsabilitatea de a duce mai departe brandul Arovit, odată cu achiziționarea fabricii din Valea lui Mihai – emblemă a agriculturii bihorene. Menținerea în piața românească a unei fabrici și a unei mărci care datează de peste 70 de ani demonstrează Onestitatea noastră față de consumatorii fideli Arovit. Viziunea noastră a fost și este apreciată în România, fapt atestat de topurile realizate de-a lungul anilor de către Camera de Comerț și Industrie a României, Consiliul Național al Întreprinderilor Mici și Mijlocii și de către Camera de Comerț și Industrie Cluj. Ne-am Implicat în comunitațile locale în care suntem prezenți, asigurând locuri de muncă pentru sute de persoane, precum și desfacere pentru produsele fermierilor autohtoni. Misiunea fiecarei zile este să păstram Tradiția și gustul românesc în fiecare din produsele care ies din curtea fabricilor noastre: Betarom Impex SRL Valea lui Mihai, Pektirom SRL Dej și Mib Prodcom SRL Aiud.

Expirat
Marketing Manager  -  AROVIT (MIB PRODCOM)

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close