Publicat 31 Mai 2020 | Reactualizat 28 Iun 2020 | Expiră 28 Iun 2020

Marketing Manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Conducerea “Spre Nord” pune foarte mare pret pe artistii de orice fel, de aceea acest anunt li se adreseaza in special lor. Astfel, din ceea ce credem noi, candidatul ideal pentru acest post aduce cu:

O persoana care isi doreste sa activeze in domeniul marketingului.
O persoana cu idei de publicitate si P.R. – noi, indraznete, cuceritoare- si care asteapta cu nerabdare sa aiba ocazia sa le puna in practica.
O persoana care stie cine si in ce mod a influentat in mod fundamental marketingul in diverse etape ale istoriei (si de ce).
Un artist talentat fie pe partea de text, fie pe cea de fotografie si video, fie pe cea de sunet.
Un visator. Un creator. Un om cu imaginatia dezvoltata. Nu este nevoie de calcule exacte, analize pe cifre, interpretari de situatii financiare etc.
O persoana care gandeste de obicei neconventional, un adversar al conformismului.
O persoana care stapaneste bine limbine romana si engleza, cel putin.
O persoana care crede in proiectul "Spre Nord!" si care lucreaza atat pentru dezvoltarea acestuia, a persoanelor direct influentate dar si a sa personala.
Cautam o persoana care sa indregeasca mediul academic si intelectual.

Prioritate (mergand pana la exclusivitate) au persoanele care trimit cv-ul nu doar pe platforma ejobs.ro ci si pe adresa noastra de email (office@spre-nord.ro) impreuna cu o scrisoare de intentie.

Descrierea jobului

Responsabilitatile generale ale unui “marketing manager”:

Gandeste;
Concepe;
Schiteaza;
Executa;
Se bucura de succesul ideii sale.

ONG-ul “Spre Nord” impreuna cu compania adiacenta Revo Design au nevoie de campanii de publicitate ce se vor a fi implementate pe toate nivelurile. Scopul este de a populariza conceptul, a atrage membri si a dezvolta relatii cu terti colaboratori, in ceea ce priveste “SN”, respectiv a capata o cota sporita de piata in aceste vremuri de criza in ceea ce priveste RD.

Revo Design este compania rezultata din proiectul “Gandesti?” care la randul sau este precursorul “Spre Nord”. Pentru mai multe detalii, vizitati www.spre-nord.ro.

Revo Design si “Spre Nord” vor merge mana in mana, asa cum reiese si din grupele propuse de noi. Dorim ca persoana care se va ocupa de marketing sa trateze ambele proiecte atat distinct cat si laolalta. Asta nu va fi usor.

Pe scurt, toate operatiunile care tin de marketing si PR se vor a fi concentrate in mainile managerului de marketing.
Proiectul “Spre Nord” este la inceput de drum si va demara in vara acestui an.

Dintre beneficiile pe care le oferim, mentionam:

- posibilitatea de a activa in mediile academice conventional si neconventional;
​- posibilitatea de a activa in mediul ONG dar si cel al afacerilor, in acelasi timp;
- salariu atractiv, cu posibilitati de crestere, pe masura ce activitatea se dezvolta;
- lucru in spatiul de birouri "premium" plus loc de parcare propriu, in centrul Brasovului;
- laptop, telefon de serviciu impreuna cu echipament de lucru (foto, video, etc) tot “premium”;
- posibilitatea de a-si aduce aportul personal (prin materializarea campaniilor de publicitate) in dezvoltarea ulterioara a proiectului "SPRE NORD" de la care avem sperante mari.
- statut aprioric de membru in oricare din grupele actuale si viitoare.

Descrierea companiei

„SPRE NORD” este un incubator de viitori oameni de afaceri, administratori de ONG-uri, oameni de marketing si artisti, proiectul nelimitandu-se la acestia, in acceptiunea noastra pe termen mediu si lung.

„SPRE NORD” este un forum care are posibilitatea de a se transforma intr-un „think tank”, prin aducerea sub acelasi acoperis a oamenilor care impartasesc perspective comune atat asupra domeniilor enumerate cat si a altora.

„SPRE NORD” este toata infrastructura necesara de la „idee” la „concret”, pusa la dispozitie membrilor nostri. Aceasta consta in: spatiu de studii, spatiu de lucru, acces la dotarile necesare, acces la mentori specializati in diferite domenii, acces la contacte din diverse sfere de influenta, sprijin logistic si financiar.

„SPRE NORD” este totodata o forma de cunoastere colectiva – cel mai eficient mijloc de invatare si coagulare a informatiilor.

Expirat
Marketing Manager  -  Asociatia Revo Team Adventures - Proiect "SPRE NORD!"

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close