Marketing Assistant (limited contract - 1 year)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Department: Marketing

Requirements:
- University degree (economic background preferably)
- At least 2 years of experience in an office environment, preferably in an administrative position
- Very good English skills (both oral and written)
- Warm personality with strong communication skills.
- Excellent writing skills – strong spelling, grammar, and punctuation
- Ability to work independently
- Excellent time management and organizational skills
- Willingness to embrace change and to adapt on the fly.
- Proficiency in Microsoft Office Programs
- Attention to Detail
- Highly Motivated and Ability to Prioritize Efficiently
- Enthusiastic and Reliable

Descrierea jobului

Main responsibilities of the role will be:
- Assist the members of the team in their activities related to:
- Invoices management
- Marketing correspondence/document management
- Different organizational tasks
- Changing and implementation of Participants annual reports (P2 & P3)
- Adherence acts changes for P2 and P3
- Contractual conditions changes (simple changes)
- Documents’ layout change
- Providers relationship on different campaigns and initiatives

At NN we believe a diverse workforce allows us as a company to better serve our customers. NN Romania employs a variety of nationalities, languages and cultures, and we aim to create an environment where diversity can flourish. We foster a culture that welcomes and respects everyone.

NN wants to ensure equal opportunities and reward for all employees and extends employment opportunities to all qualified applicants and employees regardless of their age, race, religion, gender, sexual orientation, or disability.

Descrierea companiei

NN este o companie de asigurari si managementul investitiilor, activa in peste 18 tari, cu o puternica prezenta in Europa si in Japonia. Grupul NN din Romania include activitatile NN Asigurari de Viata si NN Pensii, companii lider pe pietele de profil, NN Investment Partners, numarul patru in topul companiilor de administrare a fondurilor mutuale din Romania si, incepand din 2020, si asigurari generale prin NN Asigurari SA.

Valorile NN sunt: ne pasa, suntem transparenti, ne dedicam. Acestea sunt expresia lucrurilor noastre dragi, a ceea ce credem si a obiectivelor noastre. Ne unesc si ne inspira. Si ne determina comportamentul zi de zi. La NN, consideram ca putem contribui la prosperitatea societatii si la stabilitatea economiei locale prin intelegerea si aplicarea in activitatea de zi cu zi a tendintelor globale care isi pun amprenta asupra evolutiei societatii, respectiv asupra vietii generatiilor actuale si viitoare. Ne asumam responsabilitatile etice, sociale si ecologice si utilizam resursele si expertiza NN pentru a ajuta societatea sa evolueze sustenabil. Ne implicam in identificarea solutiilor care raspund problemelor societatii romanesti si sustinem implementarea acestora ori de cate ori avem ocazia. Prin produsele si serviciile NN ne propunem sa ajutam oamenii sa-si creeze premisele unui viitor mai bun pentru ei si familiile lor. Implicarea in programe care ofera ajutor si “Sanse la viata” persoanelor aflate in dificultate este pentru noi o componenta fireasca a rolului pe care ni l-am asumat, completand atentia pe care o acordam clientilor nostri.

NN Romania in cifre: 2,2 milioane clienti unici de asigurari de viata, pensii obligatorii si pensii facultative Cote de piata decembrie 2020: • Asigurari de viata: 30% • Pensii obligatorii (Pilonul 2) - 35,83% in functie de active • Pensii facultative (Pilonul 3) - 52,2% in functie de active

Publicat 19 nov. 2021 Reactualizat 17 dec. 2021 Expiră 19 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.