Market Research Analyst

KANTAR ROMANIA - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

We are looking for someone:
 • Professional experience required: two years minimum
 • Marketing knowledge, customer centric
 • Curios about customer behaviour
 • Strong synthesis abilities
 • Project management skills
 • Flexible to organisational requests
 • Stakeholders engagement skills
 • A can-do attitude
 • Excellent communication skills in both Romanian and English
 • University graduate (preferably Marketing, Sociology, Psychology)
 • Technical skills: MS Office (Excel, Power Point), SPSS

Descrierea jobului

You will be in charge of:

Implement research programs by:
 • developing project plans & ensuring cross-functional communication with all operational groups (agencies & internal stakeholders)
 • ensuring a thorough search for insights
 • getting involved in the proposal of actions developed to influence performance in key areas relative to projects conducted
 • managing the allocated budgets per projects

Support the improvement of the processes & activities by monitoring the results and preparing regular reports with recommendations to management and stakeholders

Set up forums for sharing and common understanding and follow up on key Insights for various teams
Monitor, assess and use the developments tools/methodologies/best practices


We are waiting for you with:
Sharing culture
Friendly people
Team oriented workplace
Rich marketing knowledge
The space and encouragement to develop your skills and know-how

Descrierea companiei

Kantar Romania as part of Kantar is a leading global research agency, helping our clients grow great brands through research-based qualitative and quantitative solutions. We make a meaningful impact on our clients’ businesses by using our insight and knowledge to help build brand value and drive marketing efficiency.

Kantar: Inspiration for an extraordinary world!
www.kantar.com

Informare prelucrare date cu caracter personal - candidati

Va multumim pentru ca ati aplicat pentru ocuparea unei pozitii in cadrul KANTAR ROMANIA, cu sediul in Calea Grivitei, nr. 82-96, et. 5 , sector 1 (“Angajatorul” sau “Societatea”).

Societatea prelucreaza date cu caracter personal ale persoanelor care aplica pentru a fi angajate intr-o functie in cadrul Societatii, cu respectarea tuturor dispozitiilor legale privind confidentialitatea si protectia datelor, precum si politicilor interne privind protectia datelor si asigurarea securitatii acestora (“Candidatul” sau “Candidatii”).
Scopul acestei Notificari privind Prelucrarea Datelor (“Notificarea”) este acela de a va face cunoscuta modalitatea in care vom trata datele dumneavoastra cu caracter personal incluse de dvs. in CV-ul dvs., in orice alt document pe care ni-l transmiteti in scopul aplicarii pentru un post in Societatea noastra sau comunicate noua in cadrul interviurilor („CV”).
Prin urmare, va informam ca, in scopul derularii procesului de recrutare pentru postul pentru care ati aplicat si incheierii contractului de munca (daca este cazul), pe parcursul procesului de recrutare Societatea prelucreaza datele dumneavoastra personale cuprinse in CV, in calitate de Candidat (ex: numele si prenumele dvs., sexul, data nasterii, adresa, stare civila, e-mail, numar de telefon, experienta profesionala anterioara, studii, imagine- in situatia in care CV-ul contine poza dvs.-, alte informatii pe care decideti sa le treceti in CV, precum si alte informatii pe care vi le vom solicita pe parcursul acestui proces si care au relevanta pentru aprecierea compatibilitatii experientei dvs. cu postul disponibil (toate denumite in continuare in mod colectiv „Date Personale”).
Prin furnizarea datelor de contact ale angajatorilor anteriori, sunteti de acord cu contactarea acestora in scopul obtinerii de referinte despre activitatea dvs. profesionala.
In masura in care nu veti fi contactat pentru un interviu sau daca, in urma procesului de recrutare, nu veti fi ales pentru functia pentru care ati candidat, va vom pastra CV-ul in evidentele noastre pentru eventuale posturi similare de care ati putea fi interesat, dar nu mai mult de 12 luni dupa care vom distruge sau sterge datele din sistemele noastre. Datele dvs. Personale vor putea fi pastrate pentru o perioada mai mare in situatia aparitiei oricarei situatii litigioase dintre dvs. si noi, pana la solutionarea acesteia.
Temeiul juridic al prelucrarii Datelor dvs. Personale este consimtamantul dvs. art. 6 alin. 1 lit. a) din Regulamentul UE 679/2016 si necesitatea executarii demersurilor necesare inainte de incheierea unui contract (art. 6 alin. 1 lit. b) teza a doua din Regulamentul UE 679/2016) (daca ati fost selectat ). Pentru transferul Datelor Personale catre societati din grup, temeiul juridic este interesul legitim al Societatii (art. 6 alin. 1 lit. f) din Regulamentul UE 679/2016).
Nu ne asumam raspunderea pentru niciun incident accidental sau intentionat cu privire la Datele Personale care au avut loc pe una dintre platformele online care au intermediat comunicarea intre Societate si Candidat.
Societatea raspunde doar pentru acele incidente care s-au produs din momentul in care CV-ul dvs. a ajuns la noi.In temeiul prevederilor legale privind protectia datelor cu caracter personal, dvs. aveti urmatoarele drepturi:
- de a solicita Societatii acces la Datele Personale, precum si rectificarea acestora;
- de a solicita stergerea Datelor Personale, de a va retrage consimtamantul, cu mentiunea ca acest lucru nu va afectata legalitatea prelucrarii efectuata inainte de aceasta retragere;
- de a solicita restrictionarea prelucrarii pana la efectuarea rectificarii datelor sau, in masura in care va retrageti consimtamantul, pana la momentul solutionarii acestei cereri;
- de a va adresa cu o plangere in fata unei autoritati de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal sau instantelor de judecata;
- dreptul la portabilitatea datelor (daca se va aplica). Mentionam ca, la nivelul Societatii, nu exista un proces decizional automat care sa conduca la crearea unui profil al dvs., orice evaluari ale dvs., in calitate de candidat, de natura profesionala, urmand a fi efectuate in limitele si cu procedurile permise de dispozitiile legale, de personalul nostru.

Publicat 22 sept. 2021 Reactualizat 22 oct. 2021 Expiră 22 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos