Manipulant (primitor distribuitor) Depozit Produse Farma

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Studii medii
- Cunoştinţe dе operare PC;
- Experienţă intr-o poziţie similară constituie avantaj.
- Atestat ISCIR stivuitorist

Descrierea jobului

Obiеctivelе postului:
Răspundе dе аctivitatea depozitului privind pregаtirеa, mаnipularea, depozitаrеa şi expedierеа produsеlor finite fаrmаcеuticе în conformitate cu legislaţia în vigoare în Depozitul Carantina Produse Finite .

Resposabilitati:

- Răspunde de depozitarea şi manipularea corectă a medicamentelor:
* respectă procedura de lucru de depozitare
* respectă regulile de depozitare
* respectă legislaţia privind depozitarea produselor stupefiante şi psihotrope.

Descrierea companiei

Terapia - a SUN PHARMA Company este cea mai mare companie de medicamente generice din Romania .Sun Pharma este a cincea cea mai mare companie de produse generice și specializate din lume și prima companie farmaceutică din India, cu o prezență globală în 65 de piețe și produse comercializate în peste 150 de țări.

Compania ofera un portofoliu solid și extins de produse generice și specializate, aducând beneficii pacienților din întreaga lume. În același timp, Sun Pharma se remarca prin resursele ei multiple, tehnologia avansată și capacitățile de producție de ultimă generație.

Doresti sa-ti construiesti o cariera intr-o companie unde gasesti mediul cel mai potrivit pentru dezvoltarea ta si unde poti intalni toate ingredientele care sunt importante pentru tine ca sa fii multumit si implinit pe plan profesionala? Alege PROVOCAREA, alatura-te echipei Terapia - a SUN PHARMA Company, iar noi te asiguram de suportul nostru continuu pentru dezvoltarea ta ulterioara!

www.sunpharma.com
Publicat 1 nov. 2021 Reactualizat 29 nov. 2021 Expiră 1 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.