Manipulant material tubular - Ploiesti

TenarisSilcotub - 3 poziții
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Locatia: Ploiesti, Judetul Prahova
Experienta constituie un avantaj
Studii: Minim scoala profesionala
Calificari: Autorizatie macaragiu grupa E , autorizatie Stivuitorist - constituie un avantaj

Descrierea jobului

Incarcarea produselor finite in vederea expedierii numai in mijloace de transport adecvate;
Participarea la activitatile de legare si dezlegare a sarcinilor daca modul de incarcare utilizat necesita efectuarea acestei operatiuni;
Receptia tevilor si accesoriilor, cu urmarirea in mod deosebit a problemelor legate de aspectul exterior;
Raspunde de depozitarea tevilor/accesoriilor conform regulilor de depozitare in fiecare depozit;
Se asigura ca delegatii aflati in zonele de lucru, incarcare/descarcare dispun de echipament de protectie corespunzator, evacuand imediat din zona persoanele echipate necorespunzator sau care manifesta un comportament necorespunzator;
Efectuarea inspectiei vizuale a materialului tubular/accesorii inainte de incarcare;
Verificarea interiorului mijlocului de transport sa fie curat, iar in cazul in care nu corespunde din punct de vedere al curateniei nu permite incarcarea acestuia;

Descrierea companiei

Știai că brand-ul nostru, Tenaris, înseamnă tenacitate? Ei bine, da! Reprezintă determinarea noastră de a atinge obiectivele ambițioase pe care ni le-am stabilit și de a deveni cei mai buni în tot ceea ce facem.

Fideli acestei definiții, am ajuns să fim lider global în producția și furnizarea de produse tubulare și servicii utilizate în activități de foraj, echipare a sondei și exploatare a petrolului și gazelor, transportul petrolului și gazelor, în sectorul energetic și petrochimie, aplicații industriale și auto-moto specializate și suntem prezenți în peste 30 de țări din întreaga lume.

Brand-ul TenarisSilcotub a fost creat în anul 2004, când Tenaris a integrat Silcotub SA, companie fondată în 1977 sub denumirea Întreprinderea de Țevi Zalău și, anul următor Donasid SA, parte a fostului Combinat Siderurgic Călărași, înființat în 1976, două companii cu peste 40 de ani de istorie în România. Atunci, Tenaris și-a luat un angajament pe termen lung față de România și industria autohtonă, demarând un program amplu de investiții în noi capacități de producție și tehnologii de ultimă generație cu standarde exigente de calitate, siguranță și protecție a mediului, și în dezvoltarea de noi produse și servicii cu valoare adăugată mare care până în prezent însumează peste 500 de milioane USD.

TenarisSilcotub reprezintă acum o echipă de 1.600 de angajați, care lucrează în cele 3 unități de producție din Zalău, Călărași și Câmpina, în centrele de servicii din Ploiești, Popești Leordeni și Cluj-Napoca și în birourile comerciale din București.

De ce sa lucrezi cu noi?

Iată 10 motive pentru care să alegi Tenaris:

Lider mondial în industria de profil. Poți lua parte la modelarea viitorului Tenaris și la consolidarea poziției de lider pe piață. Pentru noi, oamenii fac diferența. Vei fi parte dintr-o echipă de profesioniști unită în atingerea obiectivelor comune, dinamică, mereu deschisă la lucruri noi și care împărtășește cunoștințe. În plus, cu toții căutăm permanent soluții să ne facem treaba mai bine. Un loc de muncă sigur și cu grijă față de mediu. Siguranța oamenilor este prioritate zero pentru noi! Adoptăm modele și tehnologii pentru siguranța și sănătatea tuturor celor care lucrează pentru noi sau folosesc produsele noastre, precum și soluții pentru a reduce impactul activităților noastre asupra mediului. Partener de încredere al comunității. Pornind de la convingerea că un proiect industrial de lungă durată înseamnă să creștem alături de comunitate, investim permanent în educație, sănătate și cultură. Un loc unde îți poți valorifica pe deplin potențialul. Știm cât este de important să îți oferim șansa de a învăța și a dezvolta noi abilități în diferite poziții și domenii de activitate. Diferențele ne fac mai puternici. Suntem o echipă în care diversitatea este la ea acasă. Indiferent de gen, vârstă, naționalitate și cultură, suntem uniți în angajamentul nostru față de excelență. Învățarea la rang de artă. La noi poți face schimburi de cunoștințe, experiență și bune practici cu colegi din toate colțurile lumii. Răsplătim performanța. Promovăm oamenii pe baza performanței lor, a experienței, aptitudinilor, abilităților interpersonale și angajamentului față de ceea ce fac. Compensații competitive. Pachetul de compensații oferit de noi este poziționat competitiv în fiecare piață în care activăm. Privim spre viitor. Investim continuu în fabricile și centrele noastre de servicii, în cercetare legată de îmbunătățirea proceselor și dezvoltarea de noi produse și în dezvoltarea oamenilor. Sustenabilitatea este un angajament al nostru pe termen lung și punem accent pe aceste aspecte în toate activitățile noastre.

Dacă vrei să afli mai multe despre noi, poți răsfoi secțiunea de noutăți, site-ul nostru Tenaris.com sau ne poți urmări pe Facebook și Instagram.

Publicat 11 mai 2022 Reactualizat 8 iun. 2022 Expiră 10 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.