Publicat 27 Dec 2017 | Reactualizat 24 Ian 2018 | Expiră 27 Ian 2018

Manipulant marfuri Timisoara

5 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- manipulaeaza si sorteaza expeditiile pentru zona arondata;
- respecta stadardele de calitate si procedurile de curierat.

Beneficii:
- tichete de masa, salariul motivant;
- transport asigurat din centrul orasului pana la sediul firmei;
- Posibilitate de lucru in doua schimburi sau part-time;

Descrierea jobuluiAplica pe hr.timisoara@fancourier.ro
- manipulaeaza si sorteaza expeditiile pentru zona arondata;
- respecta stadardele de calitate si procedurile de curierat.

Descrierea companiei

FAN Courier este liderul pietei de curierat rapid intern. Infiintata in 1998 de 3 antreprenori romani cu capital 100% autohton, compania deserveste astazi peste 30,000 de clienti, atat persoane juridice, cat si persoane fizice. Avand un parc auto de peste 2,750 de autovehicule, o echipa de peste 4,500 de angajati si mai mult de 15,000 de localitati deservite in termen de 24 de ore, FAN Courier isi consolideaza an de an pozitia de lider de piata obtinuta inca din 2006.

Din paleta de servicii fac parte atat livrari nationale (in 1,2,4 sau 6 ore prin serviciul Express Loco, in 24 de ore prin serviciul Standard, prioritara prin serviciul Red Code, in puncte de proximitate din magazine partenere prin serviciul Collect Point), cat si livrari internationale, rutier sau aerien, prin parteneriate cu companii de renume. O serie de servicii adiacente se alatura portofoliului si ofera clientului posibilitatea de a externaliza un procent semnificativ din procesul logistic : depozitare, ambalare si expediere prin serviciul Supply Chain, tiparire, envelopare si expediere prin serviciul Print & Go, returul banilor cash sau in cont bancar prin serviciile Ramburs & Cont Colector, confirmare de primire in timp real prin serviciul ePOD, livrare marfa in regim de grupaj prin serviciul Eurocargo, etc.

FAN Courier va sta la dispozitie prin apel la 021.9336, pe www.fancourier.ro, sau la oricare din cele peste 118 agentii din intreaga tara. Asadar, ORIUNDE, CU PLACERE !

Expirat
Manipulant marfuri Timisoara  -  FAN Courier Express SRL