Manipulant marfuri BACAU

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

- Seriozitate
- Capacitate de relaţionare şi muncă în echipă
- Entuziasm
- Avantaj cei cu experienţă precum şi cei cu atestat de stivuitorist

Descrierea jobului

Responsabilităţi:
- Răspunde de preluarea, descărcarea-încărcarea mărfurilor
- În caz de nevoie livrează mărfurile comandate la client

Oferim:
- Posibilitatea de a lucra la o societate recunoscută pe plan naţional
- Salariu motivant, în funcţie de rezultate

Descrierea companiei

Melinda Instal este cunoscută și respectată de clienți, consumatori și furnizori. Suntem cunoscuți ca un partener valoros și de încredere, deoarece suntem dedicați muncii noastre. Prin urmare, misiunea noastră este de a oferi soluții inovatoare și durabile pentru confortul casnic. Familia, căminul, colegii, partenerii de afaceri, responsabilitatea socială și de mediu sunt toate importante pentru noi.
Înființată la sfârșitul anului 2003, Melinda-Impex Instal SRL este un importator și distribuitor național de materiale și echipamente sanitare, prezent în toate orașele mari ale țării și acoperind aproximativ 90% din teritoriul României.
Oferim clienților și partenerilor noștri, pe lângă o gamă largă de produse sanitare și de instalații sanitare, pachete complete, suport tehnic și servicii utile, cum ar fi: livrări regulate, consultanță și servicii tehnice, proiectare băi.
Compania mamă Melinda Impex SRL a fost înființată în 1994 la Odorheiu Secuiesc ca o simplă afacere de familie.
Compania Melinda a început să își organizeze divizia specializată în distribuția de instalaţii pentru apă, gaz, canalizare și produse de încălzire și a început să construiască o rețea națională de distribuție, ceea ce a dus, de asemenea, la o extindere semnificativă a gamei de produse vândute, și a devenit curând clar că era nevoie de dezvoltarea infrastructurii, de depozite, de birouri și, bineînțeles, de o livrare rapidă și fiabilă.
Între 2003 și 2005, au fost înființate magazine și sucursale Melinda Instal și, în unele cazuri, Melinda Steel în marile orașe din întreaga țară. A fost elaborat și implementat un plan cuprinzător de extindere regională, în urma căruia cei doi piloni principali (Melinda Steel și Melinda Instal) au deschis sucursale în mai multe orașe importante din țară, cum ar fi București, Timișoara, Timișoara, Tîrgu Mureș, Oradea (2005), Bacău (2006), Brașov (2007), Craiova (2008) și în alte câteva provincii din Harghita și Mureș.
Melinda Instal, unul dintre cei mai importanți membri ai Grupului Melinda, a înregistrat o creștere remarcabilă chiar și în situația economică dificilă din ultimii ani, cu o creștere semnificativă a cifrei de afaceri și a veniturilor în perioada 2019-2021. Ne desfăşurăm activitatea conform unui plan strategic format pentru mai mulţi ani. Compania noastră se concentrează din ce în ce mai mult pe tehnologii inovatoare și ne extindem baza de angajați în consecință.
Colegii noștri se bazează pe succesele din trecut pentru a lucra eficient în prezent, pentru a lucra împreună la construirea viitorului comunității noastre. Credem în dezvoltarea comună și în cooperarea pe termen lung și avem la inimă cele mai bune interese ale colegilor noștri.

Publicat 27 ian. 2022 Expiră 26 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.