Publicat 23 Mar 2020 | Reactualizat 06 Apr 2020 | Expiră 06 Apr 2020

MANIPULANT MARFA - TIMISOARA - PHILIP MORRIS

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal


- studii medii (minimum 8 clase absolvite);
- experienta anterioara in munca dе depozit;
- autorizatie dе stivuitorist (constituie un avantaj);
- atent la detalii;
- abilitati matematice dе baza;
-atentie distributiva, corectitudine;
- seriozitate, etica, atitudine profesionala pe durata orelor dе lucru;
- fara antecedente penale.

Descrierea jobului

1. Incarcarеa si/sau descаrcarеа mаrfurile in/din аutovehicule;
2. Manipulareа si аsеzаrеa produsеlor in spаtiile spеcial destinatе, in functiе de sortimente si termenul de valabilitate, manual sau folosind electrostivuitorul;
3. Comisionarea marfurilor pentru livrare conform documentelor si indicatiilor gestionarului.

Descrierea companiei

INTERBRANDS Marketing & Distribution

www.interbrands.ro

Infiintata in 1993, Interbrands a devenit cea mai importanta companie de distributie a bunurilor de larg consum din Romania, partenerul si distribuitorul unora dintre cei mai cunoscuti producatori de bunuri de larg consum din lume: Procter & Gamble, Nestle, Henkel, British American Tobacco, Philip Morris, Danone, Barza etc.

Incepand cu anul 2012 compania a inceput sa produca propriile branduri: Naturalesse, Ops, Ops Plasure Play, Fresko, Tucan, Korab.

Cifre care vorbesc de la sine:

produsele distribuite au depasit valoarea de 1 miliard de Euro inca din anul 2007; peste 40.000 de magazine in toate colturile tarii carora Interbrands le livreaza marfuri saptamanal; cca. 2000 de angajati in prezent (100 de angajati in 1993); 3 centre logistice si o flota de peste 1000 de masini.

Interbrands asigura servicii integrate de management al lantului logistic, acoperind toata aria de activitati specifice: de la import, logistica, merchandising si promovare, pana la distributie, vanzare si incasarea banilor.

Misiunea Interbrands este sa fie cea mai buna companie de import, logistica si distributie masurata dupa toate standardele.

Echipa Interbrands inseamna sute de oameni talentati, orientati catre rezultat si calitate care contribuie zilnic la succesul companiei.

Muncim cu pasiune pentru a ne depasi zi de zi, ne dezvoltam prin inventivitate, invatam din greseli, iar realizarile noastre se vad in ceea ce suntem acum – un lider de piata.

Enjoy the right choice!

http://www.interbrands.ro/

Expirat
MANIPULANT MARFA - TIMISOARA - PHILIP MORRIS  -  SC INTERBRANDS M&D S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close