Publicat 18 Feb 2019 | Expiră 21 Mar 2019

Manipulant marfa pentru depozit

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dispo Trading angajeaza manipulant marfa pentru depozitul din Bucuresti.

Cerinte:

- seriozitate, profesionalism si dorinta de lucru
- studii - minim 12 clase
- minime cunostinte operare PC
- experienta in domeniu constituie un avantaj, dar nu este obligatorie.

Descrierea jobului

Activitatea presupune colectare marfa din depozit si pregatire comenzi, pregatire colete pentru curier, incarcare/descarcare marfa

Beneficii:

- contract de munca full time;
- salariu;
- bonuri de masa;
- plata orelor suplimentare;
- prime (Craciun, Paste,);
- bonus obiectiv;
- bonus performanta;
- bonus zi de nastere;
- training.

Descrierea companiei

Dispo Trading are ca obiect principal de activitate importul si comercializarea de articole unica folosinta pentru protectie dar si productia de uniforme de lucru si echipamente protectie. Ca urmare a experientei indelungate, am reusit sa castigam un segment important de clienti in domeniu de activitate echipamente protectie prin promptitudine, flexibilitate si desigur calitatea produselor si serviciilor pe care le-am oferit clientilor nostri.
Gama noastra de echipamente protectie se adreseaza in special industriei alimentare (fabrici, fast-food, supermarketuri etc.) si domeniului medical (spitale, centre medicale, farmacii, centre de infrumusetare, cabinete medicale etc.). Produsele de unica folosinta pot fi folosite si in domeniul cosmetic, constructii, service-uri auto etc.
Articole unica folosinta
Importam articole de unica folosinta precum: manusi unica folosinta (manusi latex, manusi vinil, manusi nitril, manusi polietilena, manusi CPE, manusi TPE), manusi examinare pudrate sau nepudrate, halate unica folosinta pentru domeniul medical sau alimentar, masti chirurgicale,bonete bufante, acoperitori maneci, botosi unica folosinta, manusi chirurgicale, sorturi unica folosinta, cotiere plastic, bikini unica folosinta, kimono unica folosinta, papuci unica folosinta, cearceaf parargil, folie impachetari si articole din hartie (role medicale, prosoape hartie, prosoape de hartie pliate, hartie igienica etc.).
Echipamente protectie lucru
Executam si personalizam imbracaminte de lucru, comoda si functionala, din materiale de calitate, rezistente la conditii diverse de munca si usor de intretinut. Producem echipamente protectiecomplete, potrivite oricarui sezon (uniforme medicale, salopete lucru, combinezoane, veste vatuite, halate medicale, tricouri, bonete, pantaloni, sorturi, uniforme de lucru pentru industria alimentara, echipamente protectie pentru lucru la frig etc.)
Produsele comercializate de firma noastra se vand sub marca Missena, marca integistrata la OSIM. Calitatea produselor noastre este atestata de certificatele ISO 9001, certificatele CE si alte certificari de calitate si conformitate.

Expirat
Manipulant marfa pentru depozit  -  DISPO TRADING