MANIPULANT MARFA - DOMNESTI - PHILIP MORRIS

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- studii medii (minimum 8 clase absolvite);
- experienta anterioara in munca de depozit;
- autorizatie de stivuitorist (constituie un avantaj);
- atent la detalii;
- abilitati matematice de baza;
-atentie distributiva, corectitudine;
- seriozitate, etica, atitudine profesionala pe durata orelor de lucru;
- fara antecedente penale.

Descrierea jobului

1. Incarcarea si/sau descarcarea marfurile in/din autovehicule;
2. Manipularea si asezarea produselor in spatiile special destinate, in functie de sortimente si termenul de valabilitate, manual sau folosind electrostivuitorul;
3. Comisionarea marfurilor pentru livrare conform documentelor si indicatiilor gestionarului.

Descrierea companiei

INTERBRANDS Marketing & Distribution


Infiintata in 1993, Interbrands a devenit cea mai importanta companie de distributie a bunurilor de larg consum din Romania, partenerul si distribuitorul unora dintre cei mai cunoscuti producatori de bunuri de larg consum din lume: Procter & Gamble, Nestle, Henkel, British American Tobacco, Philip Morris, Danone, Barza etc.

Incepand cu anul 2012 compania a inceput sa produca propriile branduri: Naturalesse, Ops, Ops Plasure Play, Fresko, Tucan, Korab.

Cifre care vorbesc de la sine:

produsele distribuite au depasit valoarea de 1 miliard de Euro inca din anul 2007; peste 40.000 de magazine in toate colturile tarii carora Interbrands le livreaza marfuri saptamanal; cca. 2000 de angajati in prezent (100 de angajati in 1993); 3 centre logistice si o flota de peste 1000 de masini.

Interbrands asigura servicii integrate de management al lantului logistic, acoperind toata aria de activitati specifice: de la import, logistica, merchandising si promovare, pana la distributie, vanzare si incasarea banilor.

Misiunea Interbrands este sa fie cea mai buna companie de import, logistica si distributie masurata dupa toate standardele.

Echipa Interbrands inseamna sute de oameni talentati, orientati catre rezultat si calitate care contribuie zilnic la succesul companiei.

Muncim cu pasiune pentru a ne depasi zi de zi, ne dezvoltam prin inventivitate, invatam din greseli, iar realizarile noastre se vad in ceea ce suntem acum – un lider de piata.

Publicat 17 nov. 2021 Reactualizat 25 ian. 2022 Expiră 6 feb. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.