Publicat 21 Apr 2021 | Reactualizat 05 Mai 2021 | Expiră 21 Mai 2021

Manipulant Depozit

50 posturi

Descrierea jobului

Lucrător în depozit (m/f) pentru orașele Bingen și Koblenz Germania/ REWE si GLOBUS
Cerinte:
-cunoașterea de germana/engleza este un avantaj
-cunoașterea cifrelor germane/englezesti în scris și în vorbit
-încredere și seriozitate
-disponibilitate pentru lucru flexibil și în week-enduri
Atributii:
-aranjare marfa pentru retail
-siguranță mărfii cu folie
Oferim:
Loc de munca sigur, șansă pentru contract pe perioada nedeterminata-salariu ore suplimentare, premii (1000-2000€net)-cazare (300-350€/luna/toate utilitatile incluse).

Descrierea companiei

Suntem o companie cu servicii regionale de personal, cu sediul în Koblenz (Renania-Palatinat). Portofoliul nostru include angajare temporară calificată și plasare directă de personal pentru zonele de transport, logistică a depozitelor și preluarea comenzilor.

Pentru noi, accentul este pus pe oameni. Aceasta este cerința pentru munca noastră zilnică. Oferim personal precis, în timp util, în conformitate cu specificațiile clienților noștri. Avem o vastă experiență și cunoștințe în sectorul logistic.

Performanța fiecărui individ este importantă pentru compania noastră.

Prin urmare, scopul nostru este să asigurăm un sistem de plată profitabil și o parte din profit pentru angajații noștri.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Manipulant Depozit  -  Credo Personal und Logistik GmbH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close