Publicat 14 Sep 2021 | Expiră 14 Oct 2021

Manipulant depozit produse uscate Germania

30 posturi

Candidatul ideal

Ce partener cautam? O persoana serioasa, inclinata spre respectarea si indeplinirea atributiilor legate de locul de munca.

Descrierea jobului

Lucrator in depozit in Germania.
Se lucreaza pe sectorul cu produse uscate si este avantajos si pentru perechi.
Cerinte:
-cunoasterea limbii este un avantaj
-cunoasterea cifrelor in limba germana scris si vorbit este obligatorie
-incredere si seriozitate
-disponibilitatea pentru lucru fexibil si in week-end
-se lucreaza 5-6 zile pe saptamana
Atributii:
-munca fizica
-aranjare marfa pentru retail
-siguranta marfii cu folie
Oferim:
Loc de munca sigur, sansa pentru contract de munca pe perioada nedeterminata, ore suplimentare, salariu intre 1200€ - 1800€ netto, cazare circa 300 €/luna(apartamente complet utilate si cu toate utilitatile platite).
Locuinta este la 5-10 km distanta de depozit, nu asiguram transport.
Pentru cei interesati va puteti adresa la numarul de telefon :0040751927531.
sau la adresa de email:Cipry_is.name@yahoo.com sau info@credozeitarbeit.de

Descrierea companiei

Suntem o companie cu servicii regionale de personal, cu sediul în Koblenz (Renania-Palatinat). Portofoliul nostru include angajare temporară calificată și plasare directă de personal pentru zonele de transport, logistică a depozitelor și preluarea comenzilor.

Pentru noi, accentul este pus pe oameni. Aceasta este cerința pentru munca noastră zilnică. Oferim personal precis, în timp util, în conformitate cu specificațiile clienților noștri. Avem o vastă experiență și cunoștințe în sectorul logistic.

Performanța fiecărui individ este importantă pentru compania noastră.

Prin urmare, scopul nostru este să asigurăm un sistem de plată profitabil și o parte din profit pentru angajații noștri.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Manipulant depozit produse uscate Germania  -  Credo Personal und Logistik GmbH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close