Publicat 14 Sep 2021 | Expiră 14 Oct 2021

Manipulant depozit legume & fructe / produse congelate

30 posturi

Candidatul ideal

Ce partener cautam? O persoana serioasa,inclinata spre respectarea si indeplinirea atributiilor legate de locul de munca.

Descrierea jobului

Lucrător( preferabil barbati) în depozit in Germania. Se lucreaza pe sectorul legume & fructe, carne si articole congelate.

Cerinte:
-cunoașterea de germana este un avantaj
-cunoașterea cifrelor in limba germana in scris și în vorbit este obligatorie.
-încredere și seriozitate.
-disponibilitate pentru lucru flexibil și în week-end
- se lucreaza 5-6 zile pe saptamana

Atributii:
-munca fizica
-aranjare marfa pentru retail
-siguranță mărfii cu folie

Oferim:
Loc de munca sigur, șansă pentru contract pe perioada nedeterminata-salariu ore suplimentare, salarii (1200€ -2000€net)-cazare (ca. 300€/luna, locuinte de servici complet mobilate si utilate), asigurare medicala. Se ofera sprijin pentru demersurile ce trebuiesc facute la institutiile de stat( Primarie, banca, finante)
Locuinta se afla la circa 5-10 km departare de depozit, nu asiguram transport.
Pentru cei interesati, va puteti adresa la numarul de telefon +49 261 200 787 25 sau ne puteti scrie si pe WhatsApp ( 004915213651903 , intre intervarul orar 09.00-16:00 H sau la adresa de email i.chiriac@credozeitarbeit.de

Descrierea companiei

Suntem o companie cu servicii regionale de personal, cu sediul în Koblenz (Renania-Palatinat). Portofoliul nostru include angajare temporară calificată și plasare directă de personal pentru zonele de transport, logistică a depozitelor și preluarea comenzilor.

Pentru noi, accentul este pus pe oameni. Aceasta este cerința pentru munca noastră zilnică. Oferim personal precis, în timp util, în conformitate cu specificațiile clienților noștri. Avem o vastă experiență și cunoștințe în sectorul logistic.

Performanța fiecărui individ este importantă pentru compania noastră.

Prin urmare, scopul nostru este să asigurăm un sistem de plată profitabil și o parte din profit pentru angajații noștri.

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Manipulant depozit legume & fructe / produse congelate  -  Credo Personal und Logistik GmbH

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close