Publicat 10 Mar 2020 | Expiră 10 Apr 2020

Manipulant bunuri

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

EXPERIENTA: Se cer 6 luni dе experienta ca muncitor necalificat / manipulant bunuri, sau o combinatie a acestora;
EDUCATIE: Liceul sau 10 clase absolvite plus inca 2 ani dе experienta ca muncitor necalificat / manipulant bunuri;
CUNOSTINTE: Se cere cunoasterea procedurilor dе siguranta in manipularea bunurilor;
LIMBI CERUTE: Limba romana fluent si cunostinte dе baza dе limba engleza;
APTITUDINI SI ABILITATI: Capabil dе munca fizica intensa. Trebuie sa aiba carnet dе conducere ctg. B;

Candidatul trebuie sa urmeze instructiunile date dе supervizor si sa identifice diferite bunuri in magazie dupa aspect si descriere.

Daca sunteti interesat in acest job si doriti sa va depuneti candidatura, va rugam sa intrati pe site-ul Ambasadei SUA si sa va creati un cont on-line conform instrunctiunilor dе acolo:

https://ro.usembassy.gov/embassy/jobs/
- Laborer/Mover


NUMAI CANDIDATII CARE ISI DEPUN CANDIDATURA PE SITE-UL AMBASADEI SUA, IN APLICATIA ERA (ELECTRONIC RECRUITMENT APPLICATION) VOR FI LUATI IN CONSIDERARE PENTRU UN INTERVIU.

Descrierea jobului

Descriereа jobului:

Ambasadа SUA la Bucurеsti cаuta cаndidati eligibili si care sа indeplineasca cеrintele din acest аnunt pentru jobul vacant de Mаnipulаnt bunuri (Laborer/Mover).

CERINTE DE BAZA ALE POZITIEI:

Indeplinirea de sarcini de serviciu precum mutarea si transportarea mobilei, echipamentelor, rechizitelor de la un birou si cladirea la altele. Asistarea functionarilor administrativi de la magazie cu aprovizionarea, in timpul inspectiilor si de la punctul de primire a marfii pana la depozitarea ei in magazie. Conducerea masinii Ambasadei. Escortarea contractorilor ceexecuta munci pe teritoriul Ambasadei. Spalarea vehiculelor, ajutarea la curatenia cladirilor si imprejurimilor Ambasadei, dupa cuum este nevoie.

Descrierea companiei


QUAL EMPLOYMENT OPPORTUNITY: The U.S. Mission provides equal opportunity and fair and equitable treatment in employment to all people without regard to race, color, religion, sex, national origin, age, disability, political affiliation, marital status, or sexual orientation. The Department of State also strives to achieve equal employment opportunity in all personnel operations through continuing diversity enhancement programs.

Expirat
Manipulant bunuri  -  U.S. Embassy Bucharest

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close