Publicat 30 Oct 2007 | Reactualizat 28 Nov 2007 | Expiră 30 Nov 2007

Managing Director pentru Romania

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

In cautarea profesionistilor

Extinderea activitatii in Romania!

Clientul nostru apartine grupului Nestle si este lider de piata in multe tari europene. In prezent doresc sa cucereasca si piata in Romania, unde structura legala este deja creata. Pentru pozitia de Managing Director cautam o persoana foarte dinamica care sa structureze, motiveze, dezvolte si coordoneze aceasta afacere. Daca ai cel putin 5 ani experienta in vanzari sau logistica si o buna cunoastere a pietei de distributie de produse alimentare, esti candidatul pe care il cautam.
Iti putem furniza informatii suplimentare la telefon si, de asemenea, poti gasi detalii si date de contact accesand link-ul: http://hshs.net/jobs/2377.
Daca te potrivesti cerintelor, te rog sa ne trimiti CV-ul si scrisoarea de intentie in limba engleza via e-mail: [email protected] Asteptam cu interes aplicatiile voastre.

HSH+S Management Consultants & HART HR Consulting, Bucuresti

Descrierea companiei

HART Human Resource Consulting is the first Romanian company that offers career management consulting services.

We propose organizational development solutions (Executive Search, Training, Development and Assessment Centers, Career Plan Development Consulting) and individual solutions (Career Counseling, Testing and Assessment, Individual Seminars).

If you want to read more about HART Consulting’s career counseling services, go to www.consiliereincariera.ro

Expirat
Managing Director pentru Romania  -  Hart Human Resource Consulting

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close