Manager vanzari

Homevibes S.R.L. - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu 3500 - 4000 RON
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Managerul de vânzări este comunicativ și creativ, deţine un simț dezvoltat al afacerilor, este capabil să motiveze și să conducă echipa și este întotdeauna convingător în relația cu clienții.

Pentru ca managerul de vânzări să fie un lider în activitatea sa, abilitățile sale de vânzări, de negociere, de organizare și cele IT sunt foarte importante, precum și tendința de analiză și statistică. Pe drumul către o carieră de succes, este, de asemenea, important să fie familiarizat cu modul de funcționare a afacerilor în alte țări, cu eticheta în afaceri și cu limbile străine.

Descrierea jobului

✓ Discuta in permanenta cu o baza de date incercand sa vanda produsele companiei
✓ Definește termenele de livrare în concordanță cu resursele tehnice și umane,
✓ Livrează materiale promoționale,
✓ Organizează prezentări
✓ Evaluează condițiile tehnice, de afaceri și de circulație ale achiziției,
✓ Definește cantitățile, datele de livrare și metodele de plată,
✓ Încheie contracte cu clienții,
✓ Emite comenzi pentru livrarea și colectarea produselor,
✓ Supraveghează termenele de realizare,
✓ Evaluează plângerile depuse,
✓ Urmărește activitățile comerciale și de marketing ale concurenților.

Managerul de vânzări petrece o parte din timp vizitând clienții, sediul companiei pentru care lucrează . Participă la diverse conferințe, expoziții sau târguri. În funcție de aria geografică pe care o acoperă, munca și responsabilitățile sale includ și călătorii în afara orașului și a țării.

Descrierea companiei

Compania Electrolux reuseste de aproape 100 de ani incearca sa imbunatateasca viata zilnica a milioane de persoane din intreaga lume.

Astăzi, suntem încă o forță motrice care modelează viața în bine, prin crearea unor experiențe plăcute și durabile pentru consumatori.

În lumea de astăzi în schimbare rapidă, pe măsură ce ne transformăm ca companie, încurajăm și investim în dezvoltarea profesională a oamenilor noștri. Pentru a ne atinge întregul potențial ca companie, credem că trebuie să vă atingeți întregul potențial ca persoană.
Publicat 17 mai 2022 Reactualizat 16 iun. 2022 Expiră 16 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.