Manager Vanzari Zonal

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ce ne-ar placea sa ai:
 • Experienţă relevanta in vanzari si in coordonarea unei echipe
 • Abilitatea de a echilibra obiectivele pe termen scurt ale echipei cu directia strategica a companiei pe termen lung;
 • Orientare catre client si experienta in managementul vanzarilor si colectarilor de creante
 • Întelegerea proceselor de management al schimbării , instrumente şi tehnici de leadership
 • Abilitatea de a gestiona performanţa individuală şi cea a echipei pentru atingerea obiectivelor setate cu respectarea principiilor etice de business
 • Bune abilităţi comerciale, analitice, de rezolvare a problemelor şi luare a deciziilor;
 • Expunere in gestionarea unui buget în mod eficient
 • Excelente abilităţi de comunicare, colaborare, influentare si negociere
 • Abilitatea de a gestiona echipe de la distanţă si disponibilitate la deplasari in tara
 • Permis de conducere;

*Doar candidatii potriviti vor fi contactati!

Descrierea jobului

Ce vei face:
 • Vei coordona, motiva , dezvolta, oferii coaching pentru performanță și vei impulsiona echipa directa de vanzari
 • Vei crea strategii și planuri de afaceri la nivelul zonei alocate : judetele Cluj si Mures, pentru a asigura o creștere sustenabila a afacerii
 • Anticipezi și gestionezi eficient riscurile și problemele pentru limitarea impactului acestora asupra performantei
 • Iei decizii privind modul de lucru și desfășurarea activității în zona pe carte o gestionezi.

Descrierea companiei

Provident Financial România este o companie britanică cu o viziune clară despre viitor. Aici oamenii sunt pe primul loc: angajaţii şi clienţii noştri, cu toate nevoile, planurile şi ambițiile lor. Suntem recunoscuţi în piaţă ca fiind prima instituţie financiară care, în 2006, a lansat împrumutul la domiciliu, după un model de afaceri cu o istorie de peste 130 de ani în Marea Britanie. Tot de atunci, oferim clienţilor noştri soluţii financiare simple şi transparente, adaptate propriilor planuri şi posibilităţi şi construim relaţii pe termen lung cu aceştia. Suntem o echipă profesionistă şi primitoare şi împărtaşim aceleaşi valori:respect, responsabilitate, claritate. Succesul nostru se bazează pe oamenii nostri. Atragem, dezvoltăm şi păstrăm oameni talentaţi şi cu abilităţi extraordinare. Ca tine.

Având oportunităţi de carieră în peste 80 de oraşe din ţară, te aşteptăm să ne cunoşti mai bine şi să te alături echipei noastre, fie că eşti la început de drum, fie că eşti un specialist în domeniu.

În cazul în care aplici pentru acest post, noi, Provident Financial Romania IFN S.A., cu sediul în Calea Serban Voda, nr 133, Bucuresti (”Provident”), te informăm că iți vom prelucra datele personale din CV, precum și orice alte date pe care ni le transmiți ulterior, dacă este cazul, strict în scopul recrutării pentru poziția deschisă și anunțată prin acest anunț de job. Temeiul în care îți vom prelucra datele este interesul nostru legitim de a acoperi nevoile noastre organizatorice, în considerarea obiectului nostru de activitate și a specificului postului pentru care aplici.

Datele tale personale nu vor fi transferate către nicio terță parte. Îți vom păstra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat, dar nu mai mult de 6 luni de la data colectării datelor, după care datele tale personale (inclusiv datele din CV) vor fi șterse/distruse din evidențele noastre.

De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi în legatură cu datele tale personale pe care ni le-ai furnizat: dreptul de acces la datele tale personale, dreptul la rectificare sau ștergerea acestora sau restricționarea prelucrării sau a dreptului de a se opune prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, precum și dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP). Mai multe informații despre aceste drepturi, precum și cum le poți exercita, poți găsi în politica noastra de confidențialitate, disponibilă pe website-ul nostru, prin accesarea următorului link: https://www.provident.ro/politica-de-confidentialitate

Pentru orice informații cu privire la protecția datelor tale personale, ne poți contacta la adresa: datepersonale@provident.ro.

Publicat 12 mai 2022 Reactualizat 19 mai 2022 Expiră 11 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.