MANAGER VANZARI MASS MARKET

DACRIS IMPEX - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Suntem un business 100% romanesc care livreaza cu pasiune si performanta solutii integrate pentru birouri, fabrici, scoli sau biroul tau de acasa, de peste 27 de ani. Ne mandrim ca suntem leader de piata recunoscut atat la nivel national cat si international si ca, in tot ceea ce facem, avem grija de mediu si de oameni, cu responsabilitate pentru generatiile urmatoare.

Ne dorim ca in urmatorii 3 ani sa cream pentru toti clientii nostrii un mediu de lucru prietenos, sustenabil si inovativ pentru o viata mai sanatoasa si mai fericita. Cautam un leader ambitios care sa contribuie la cresterea profitabilitatii clientilor recurenti cu minim 20% in urmatorii 2 ani si la cresterea cotei de piata a produselor noastre reprezentative

Avem birouri in Otopeni, Ploiesti, Constanta si Timisoara, dar si colegi care lucreaza doar remote, la biroul de acasa.

De la tine asteptam
◼️ sa cresti profitabilitatea clientilor din portofoliu
◼️ sa cresti cota de piata a brandurilor si produselor reprezentative pentru noi
◼️ sa imbunatatesti performanta fiecarui membru al echipei,prin training continuu, evaluare permanenta si coaching.

Descrierea jobului

Noi iti oferim ocazia sa faci performanta intr-o companie care a crezut mereu dar a si dovedit ca lucrurile se pot face bine si in Romania.
Te incurajam sa intri pe site-ul nostru www.dacris.net, pentru a descoperi mai multe despre noi dar vrem sa impartasim cu tine si cateva dintre valorile noastre, dupa care ne conducem viata de antreprenoriat, zi de zi;

◼️ Nu suntem dispusi sa facem compromisuri cand vine vorba despre dezvoltarea personala a oamenilor si contributia acestora cu idei de dezvoltare a business-ului, chiar daca uneori se mai intampla sa si esuam incercand lucruri noi.
◼️ Nu suntem dispusi sa facem compromisuri atunci cand vine vorba de responsabilitatea noastra de protejare a mediului si de economisirea resurselor, chiar daca suntem nevoiti sa investim mai mult in unele procese.
◼️ Nu suntem dispusi sa facem compromisuri in calitatea vietii angajatilor angajaților nostri, chiar daca uneori asta inseamna cheltuieli mai mari pentru noi.
◼️ Nu suntem dispusi sa facem compromisuri la calitatea serviciilor oferite clientilor nostri, chiar daca adaptarea permanenta la nou nu este mereu usoara.
◼️ Nu suntem dispusi sa facem compromisuri la integritatea modului in care facem business, chiar daca asta presupune ca vom pierde unii dintre potentialii clienti.

Daca te regasesti in cele de mai sus si vrei sa faci parte din echipa Dacris, te rugam sa completezi formularul de aplicare de mai jos. Pe baza lui vom stabili o lista scurta pentru interviuri.
https://www.youtube.com/watch?v=b-7wfWuNOIw&feature=emb_imp_woyt

Descrierea companiei

www.dacris.net
Publicat 28 ian. 2022 Reactualizat 27 feb. 2022 Expiră 27 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.