MANAGER UNITATE

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

- Limba Engleza scris si vorbit.
- Experienta pe un post similar
- Carnet de conducere categoria B
- Persoana responsabila, cu spirit organizatoric.

CUNOSTINTE NECESARE:
- Cunostinte de management
- Microsoft Office
- Cunoasterea in profunzime a pietei locale
- Cunostinte minime de contabilitate primara
- Cunoasterea legislatiei in domeniu.

Descrierea jobului

Scopul general al postului
Scopul general al postului reprezinta coordonarea si supervizarea activitatii de logistica si administrare in zona de lucru.

Obiectivele postului
- Managerul de baza este responsabil de gestionarea si rezultatele departamentului, de planificarea, coordonarea si supervizarea activitatii din cadrul acestuia si a personalului din subordine, cu respectarea strategiei si politicii societatii.
- Managerul de baza, in subordinea directorilor responsabili si in colaborare cu alti conducatori de directii si servicii, supravegheaza respectarea normelor practicate in regimul schimbului de marfuri si cheltuielile specifice si reprezinta organizatia proprie in relatiile cu alte sectoare interne sau cu tertii.
- Sa informeze superiorul(Directorul Operational) asupra tuturor neregulilor constatate in ceea ce priveste :
a. defectiuni tehnice ale instalatiilor in care se pregateste/pastreaza mancarea;
b. orice nonconformitate sesizata la nivelul materiei prime, produselor finite/auxiliare;
c. orice sesizare din punct de vedere al nerespecarii obligatiilor din punct de vedere al personalului.
- Sa respecte sarcinile mentionate in fisa postului.

Beneficii: - salariu motivant, laptop si telefon de munca.

Descrierea companiei

Ansamble Inflight Romania doreste sa isi dezvolte echipa cu oameni talentati, responsabili, pasionati si dornici sa isi depaseasca limitele si sa avanseze profesional. Daca esti interesat de noi provocari in domeniul gastronomiei, te invitam sa te alaturi echipei noastre din Bucuresti in calitate de Buyer(food). Marca Ansamble opereaza in mai multe tari cu diverse traditii culinare si diferite culturi, de unde rezulta importanta de ancorare a respectului valorilor grupului. Cu un know-how de peste 36 de ani, adaptam expertiza noastra in afaceri la particularitatile locale. Misiunea noastra: sa oferim o restauratie echilibrata si respect oaspetilor nostrii. Fiecare actor al Ansamble prevede angajamentele sale in punerea in aplicare a deciziilor colective si indeplineste actiunile individuale, in conformitate cu liniile directoare ale grupului. Obiectivul este de a dezvolta un simt al responsabilitatii, in scopul de a obtine rezultate convingatoare. Transparenta si integritatea sunt cuvintele de ordine in tranzactiile zilnice ale grupului Ansamble. Stabilirea unor canale adecvate de comunicare ne permite sa raportam clientilor nostri, in toate imprejurarile, evolutiile de pe teren. Deoarece dezvoltarea noastra economica nu poate fi disociata de solidaritatea activa, Ansamble se implica in asociatiile locale si ONG-uri si sprijina reintegrarea prin promovarea muncii si educatiei. Ansamble a standardizat complet procedurile sale de sanatate si siguranta alimentara. Prin urmare, standardele stabilite in Franta sunt cele adoptate in Romania, Maroc, Africa sub-Sahariana si Orientul Mijlociu. Facilitatile noastre ofera siguranta optima alimentara intre bucatariile noastre centrale si locatiile implicate in activitatea de catering. Pachet de igiena: training, analiza, trasabilitatea completa, procese sigure asupra intregului lant de productie si consum. Planul de securitate alimentara: “PSA Ansamble” respectand reglementarile efective (PMS) este implementat de catre toate echipele noastre in toate locatiile noastre.

Publicat 30 iun. 2021 Reactualizat 28 iul. 2021 Expiră 30 iul. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos