Manager transport/Consilier de siguranta

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Deține atestat transport mărfuri generale și ADR colete, atestat Manager transport marfă, atestat Consilier de siguranță;
Cunoştinţe de limba engleză (citit, scris, vorbit),
Experiență în domeniul transporturilor interne și externe,
Utilizator mediu sau avansat Excel,Word,
Flexibilitate în gândire, capacitate de asumare a răspunderii,
Perseverență și hotărâre în realizarea obiectivelor,
Inițiativă, adaptabilitate, orientare către îmbunătățire continuă.

Descrierea jobului

Descrierea jobului
Candidatul de succes este cel care va asigura și gestiona transportul complet de marfă și materii prime al companiei în/din piețele interne și externe, prin coordonarea flotei auto proprii sau contractarea de transportatori și prin colaborarea cu echipa de vânzări, aprovizionare și cu furnizorii.
Identificarea și utilizarea celor mai optime căi de transport, în beneficiul profitabil al companiei și al clienților, în conformitate cu procedurile companiei, bugetele financiare alocate și cu cerințele comunicate.
Evaluarea rezultatelor pentru încadrarea în bugetul financiar propus, conștientizarea și raportatea costurilor și a bugetului.
Asigurarea conformității din punct de vedere legal în tot ceea ce privește transportul intern sau extern-obținerea licențelor de transport, asigurări auto, rovignete, tahograf, valabilitate atestate, ... .
Asigurarea unui mediu de lucru/transport sigur, prin urmărirea calificărilor și expertiza necesară pentru a transporta produse chimice/marfă ADR.
Menține relațiile cu furnizorii, atât intern cât și extern, pentru a asigura o funcționare eficientă a transportului.
Coordonarea, urmărirea și evaluarea performanței zilnice a echipei de transporturi. Asigurarea că toate sarcinile sunt efectuate în conformitate cu politica companiei pentru utilizarea cea mai bună a resurselor.
Gestionarea eficientă a resurselor prin evaluarea volumului de muncă și delegarea sarcinilor pentru a îndeplini termenele limită.
Consiliere și asistență pentru departamentele aprovizionare și vânzări în ceea ce privește transportul mărfurilor și al materiilor prime.
Asigurarea că problemele și/sau dificultățile care apar în ceea ce privește transportul sunt rezolvate cu promptitudine și într-un mod profesionist.
Condiții oferite/Beneficii:
Mediu de lucru stabil în care se oferă oportunități de dezvoltare profesională și de promovare,
Suport pentru dezvoltarea profesională,
Echipă tânără și dinamică,
Pachet salarial motivant (spor de fidelitate, asigurare de sănătate, tichete de masă).

Descrierea companiei

Înfiinţată în anul 1994, compania noastră şi-a dedicat întreaga activitate creşterii pe termen lung a industriei chimice româneşti, înregistrând contribuţii deosebite în domeniul proiectării, producerii şi comercializării de produse chimice organice şi anorganice de înaltă puritate. Pornită din pasiunea pentru chimie, într-o continuă dezvoltare, societatea noastră este una dintre puținele firme din Europa de Est care realizează sinteze personalizate și produse chimice speciale. Valorile companiei (inovație, calitate, responsabilitate, transparență și flexibilitate) stau la baza unor produse de clasă mondială și a unor parteneriate de succes încheiate, în special, în Europa și Israel.
Cu un număr de 65 de angajați, societatea noastră a devenit un complex unitar indispensabil industriilor farma, cosmetice, alimentare, electronice, agrochimice și altele, prin oferta de produse și servicii la înalte standarde de calitate.
Respectul pentru calitate, responsabilitate, transparență, flexibilitate, orientarea spre inovare, dar și respectul faţă de angajaţi şi parteneri sunt valorile pe care se bazează viziunea companiei: să devină lideri pe piaţă în ceea ce priveşte serviciile de proiectare, producere şi comercializare a produselor chimice organice şi anorganice de înaltă puritate.

Te așteptăm să ne cunoaștem!

Publicat 22 iul. 2022 Reactualizat 12 aug. 2022 Expiră 21 aug. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.