Publicat 03 Ian 2019 | Expiră 03 Feb 2019

Manager Trainee

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal

Student in ultimul an la facultate sau absolventi de studii superioare;
Persoana dinamica;
Orientare catre client, munca in echipa;
Sociabilitate, capacitate de rezolvare a problemelor.

Descrierea jobului

Descrierea jobului

McDonald's pune accentul pe angajatii sai, oferindu-le inca de la inceput cele mai bune traininguri pentru dezvoltarea profesionala.
Pentru postul de Manager Trainee McDonald's ofera un training de 6-9 luni intr-unul din restaurantele sale aflate in Ramnicul Valcea.
Acolo vei invata ce inseamna sa lucrezi intr-un restaurant, cum sa coordonezi activitatea unei echipe, cum sa rezolvi conflictele si te pregateste sa devi un bun manager.

Beneficii:

Salariu motivant
Bonuri de masa
Cazare pe toata durata trainingului

Descrierea companiei

Indiferent dacă abia acum intrați pe piața muncii, dacă ați decis o schimbare de carieră, sau pur și simplu căutați un nou loc de muncă, este momentul dumneavoastră de reușită, iar Manpower vă poate ajuta să o dobândiți. Suntem lider mondial în servicii și soluții de angajare de peste 65 de ani și știm ce înseamnă să fii în căutarea unui loc de muncă. De aceea, scopul nostru este să vă ușurăm și îmbunătățim această experiență, începând cu candidatura la posturile vacante pe care le oferim și continuând cu dialogul cu consultanții noștri pe tot parcursul până la reușita angajării într-un loc de muncă potrivit stilului dumneavoastră de lucru și de viață. Este momentul să descoperiți oportunitățile oferite de Manpower, un brand al ManpowerGroup.

Expirat
Manager Trainee  -  Manpower Romania