Publicat 17 Feb 2021 | Reactualizat 27 Feb 2021 | Expiră 19 Mar 2021

Manager Trainee McDonald’s Zalau

10 posturi

Candidatul ideal

Programul intensiv de pregatire pentru “Manager Trainee” este primul pas catre conducerea unui restaurant McDonald’s.

Se adresează tinerilor cu studii superioare sau in curs de finalizare (an terminal), care urmăresc dezvoltarea unei cariere in domeniul HORECA. Programul “Manager Trainee” este astfel conceput încât să ajute Managerul Trainee să înţeleagă perfect elementele de bază ale operării unui restaurant, pentru a deveni un manager eficient.

Descrierea jobului

Pe parcursul perioadei de pregătire, un Manager Trainee învață foarte multe lucruri despre afacerea McDonald’s astfel încât să o poată înțelege și să o poată coordona, pornind de la elementele ei de bază – experiență de lucru în bucătărie, în linia de servire, zona de servire a mesei si Drive Thru in perioade diferite ale zilei.
De la coordonarea unei echipe mici, Managerii Trainee vor evolua constant și vor ajunge să coordoneze activitatea întregii echipe a unui restaurant pe parcursul unui schimb. Apoi, pe măsură ce experiența va deveni mai intensă și cunoștințele mai complexe, Managerii Trainee vor putea coordona și alte sisteme din restaurant.

Despre tine:

 • Studii superioare finalizate sau in curs;
 • Ai bune abilitati de lucru in echipa;
 • Atitudine pozitiva si orientare catre client;
 • Ai o atitudine proactiva si esti orientat spre rezultate;
 • Te adaptezi repede schimbarilor si ai capacitatea de a lucra sub presiune.

Beneficii:
 • Pachet salarial atractiv ( venitul incepe de la 2800 RON → compus din salariu net 2500 RON + tichete de masa pentru fiecare zi lucrata );
 • Beneficiezi de 50% reducere la produsele tale preferate in timpul programului de lucru;
 • Flexibilitate in ceea ce priveste programul;
 • Posibilitatea de a lucra in restaurantul McDonald’s din apropierea casei (in limita posturilor vacante);
 • Proces rapid de promovare (Poți promova într-un timp scurt in rolul de Store Manager, conducand zeci de oameni si una dintre cele mai de success afaceri din lume);
 • Training gratuit pentru dezvoltarea abilitatilor de leadership, coordonare echipa, organizare si planificare sau abilitati specifice industriei alimentare;
 • Beneficiezi de zile libere pentru evenimentele speciale.

Descrierea companiei

Începând cu anul 2016, McDonald’s este parte a familiei Premier Capital, partenerul pentru dezvoltare a restaurantelor McDonald’s din România, Estonia, Grecia, Letonia, Lituania și Malta. Premier Capital operează 149 de restaurante în zone de top, mai mult de jumătate dintre ele fiind cu McDrive și numerase cafenele McCafe.

În România, McDonald’s este lider al pieței restaurantelor, cu 87 de restaurante și 43 de McCafe în 27de oraşe. Până în prezent, McDonald’s a investit peste 900 de milioane de lei în România, are 5.500 de angajaţi şi primește zilnic peste 230.000 clienţi. Alte 18 milioane de lei au fost investiți în proiecte de educație și sănătate și peste 20.000 de familii sunt sprijinite prin intermediul Fundației Ronald McDonald.

Dezvoltarea profesională și cea personală merg mână în mână la McDonald’s, iar angajații sunt motivați și stimulați să studieze și să își construiască o carieră pe termen lung în companie.

McDonald’s e recunoscut pentru , dar și pentru că recunoaște și apreciază contribuțiile individuale ale tuturor angajaților și are încredere în cei care demonstrează aptitudini remarcabile.

Alatura-te echipei noastre pentru a scrie impreuna urmatoarele capitole din povestea Mcdonald’s!

Pentru a afla mai multe despre posturile disponibile acceseaza mcdonalds.ro/cariera

Manager Trainee McDonald’s Zalau  -  Premier Restaurants Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close