Manager Tabere.com

Tabere.com - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Colegul/colega pe care îl/o căutăm este o persoană organizată, analitică, prietenoasă și muncitoare, cu o experiență în domeniul serviciilor de minim 3 ani. Vorbește foarte bine Engleza și are cunostințe bune de Marketing și Wordpress. Este o persoană autodidactă, cu abilități de comunicare și poate lucra cu ușurință atât independent cât și în echipă. Vrea sa se dezvolte personal și profesional fiind optimist/ă și deschis/ă către oportunități.

Descrierea jobului

Răspunde prompt, oferă informații si îi ghidează atât pe părinți cât și pe studenți/elevi/copii în alegerea celei mai potrivite tabere
Gestioneză și actualizează ofertele existente
Dezvoltă portofoliul de oferte
Menține relația cu partenerii din diferite destinații
Stabilește strategia de promovare a ofertelor disponibile

Descrierea companiei

La Tabere.com ne mândrim cu o experiență de peste 20 de ani în sfera turismului educațional, timp în care mii de elevi au ales să exploreze lumea și să iși îmbogățească personalitatea și cunoștințele alături de noi.

Misiunea noastră este să îmbinăm plăcerea unei călătorii și a descoperirii unor destinații de vis cu latura educațională și cu beneficiile unei astfel de experiențe unice.

Publicat 22 nov. 2021 Reactualizat 20 dec. 2021 Expiră 22 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.