Manager Sucursala

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Studii superioare (profil economic, finante sau administrarea afacerilor);
- Limba engleza nivel mediu – scris, vorbit, citit;
- Experienta profesionala: minim 3 ani in domeniul financiar bancar, din care minim 1 ani in coordonarea unei echipe si minim 6 luni in lucrul cu clientela si activitatea de creditare (inclusiv persoane juridice);
- Abilitati/ cunostinte specializate: MS Office nivel mediu;
- Competente: planificare si organizare, comunicare, negociere, capacitate de decizie, delegare, managementul conflictelor, spirit de echipa, asumarea responsabilitatii.

Descrierea jobului

- Coordonează toate operaţiunile sucursalei, astfel încât să asigure indeplinirea obiectivelor zilnice, săptămânale, lunare, trimestriale şi anuale şi implementarea cu succes a oricărei campanii de vânzări;
- Efectueaza deplasari in afara sucursalei in timpul programului de lucru, in vederea identificarii de clienti, promovarii ofertei bancii in institutii publice/sedii de firme sau centre comerciale si vanzarii de produse si servicii ale Bancii;
- Coordoneaza si participă la promovarea tuturor produselor şi serviciilor retail, prin intalnirea cu clientii semnificativi;
- Coordoneaza servirea clientilor in conformitate cu standardele Băncii, susţine stabilirea de relaţii de afaceri durabile cu clientii, punând accent pe clienţii semnificativi şi rezolva orice problemă care poate depăşi aria de responsabilitate a angajatilor din subordine;
- Gestioneaza bugetul alocat sucursalei pe salariati si monitorizeaza realizarea acestuia;
- Stabileste obiective specifice pentru personalul sucursalei în contextul campaniilor ad-hoc de promovare si vanzare

Descrierea companiei

Banca Românească, parte a Grupului EximBank, cu acționar majoritar statul român, oferă produse și servicii retail și corporate, de 28 de ani, prin cele peste 90 de sucursale. Banca s-a remarcat anul acesta printr-un răspuns rapid la nevoile comunității, acordând primul credit în Programul IMM Invest și fiind între primele bănci care au susținut cadrele medicale prin Pachetul Nobil.
Banca Românească a fost înfiinţată în anul 1992 ca bancă comercială universală, în totalitate cu capital privat, lărgindu-şi treptat gama de produse şi servicii, astfel încât să vină în întâmpinarea nevoilor partenerilor săi de afaceri.
Începând cu septembrie 1996, banca a devenit primul agent Western Union din România. Pentru prima dată în România, o bancă a fost implicată în servicii de transfer electronic de bani în toată lumea. În 1996, banca oferea aceste servicii prin 6 locaţii, acum fiind oferite prin 169 de locaţii în întreaga ţară.
Conducerea pe baze prudenţiale este evidenţiată de iniţiativa conducerii băncii de a încheia poliţe de asigurare pe piaţa londoneză de asigurări, sub egida grupului Lloyd's, începând cu anul 1997. În consecinţă, Banca Românească a fost prima bancă românească asigurată împotriva riscurilor de fraudă, erori şi omisiuni.
În 1999, Fondul Româno-American de Investiţii a preluat pachetul majoritar, Banca stabilind parteneriate cu instituţiile financiare internationale, ceea ce i-a permis susţinerea întreprinderilor mici si mijlocii româneşti.
În octombrie 2003, National Bank of Greece a achiziţionat de la Fondul Româno-American de Investiţii 81.65% din capitalul social al Băncii Româneşti, devenind astfel acţionar majoritar.
Începutul anului 2020 a marcat o nouă schimbare în acționariatul băncii, EximBank achiziționând 99.279% din capitalul social de la NBG.
Banca Românească şi-a îmbunătăţit constant gama de produse şi servicii în vederea dezvoltării activităţii, atragerii de noi clienţi, dar şi loializării celor existenţi prin campanii de promovare şi produse competitive.
Politica băncii este de a-şi dezvolta canalele de distribuţie a serviciilor şi produselor şi de a-şi îmbunătăţi permanent activitatea, menţinând în acelaşi timp o abordare prudentă din punct de vedere al riscului.APLICĂ
Publicat 29 nov. 2021 Reactualizat 13 dec. 2021 Expiră 29 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.