Manager Servicii Clienti Key Account (174212)

Delgaz Grid S.A. - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Educaţie necesară: Studii superioare în domeniul management/ economie/ inginerie
Experienţă practică necesară: Minim 3 ani într-o poziție de relații clienți (B2B constituie un avantaj)
 • Experienţă de lucru într-un mediu în schimbare constantă, cu ţinte strategice
 • Experiența în domenii cu modificări rapide privind structurile/ procesele/ legislația
Cunoştinţe cerute de legislaţie: Cunoștințe despre piața de energie din România (constituie un avantaj)

Descrierea jobului

 • Ești responsabil de gestionarea relației de distribuție duală (acolo unde există prezență DEGR) de gaz şi electricitate pentru toate nevoile legate sau derivate din aceasta, serviciile și produsele oferite de Delgaz Grid în limitele reglementate, de complexitate adaptată la profilul de clienți companii mari sau specific clienților din sectorul public
 • Ești responsabil pentru respectarea rutinelor desemnate ca parte din procesul de sustenabilitate a activității de relaționare cu acești clienți, efectuând în mod concentrat și structurat activități de prospectare, identificare a potențialului din arealul deservit, cunoașterea clientelei din portofoliul desemnat, menținerea și dezvoltarea relației existente
 • Asiguri cunoaşterea detaliată a documentațiilor complete și corecte necesare procesului de racordare la rețeaua de gaze și/ sau energie electrică, legislația în vigoare aplicabilă atât distribuitorului, cât și clientului, reușind să oferi suport, să intermediezi sau să găsești direct soluții pentru situații specifice relației client – distribuitor energie
Realizezi și alte sarcini care decurg în mod natural din rolul tău, adaptate la cunoștințele și abilitățile tale

Ce îţi oferim noi
 • Îți oferim mai mult decât un salariu: Primești cadouri cu ocazia evenimentelor importante din viața ta precum Crăciunul, căsătoria, 1 iunie iar lista continuă. Excelezi în ceea ce faci? Poți să fii unul dintre cei care primesc bonusuri de performanță. Dacă locuiești prea departe de sediu, te ajutăm cu decontarea transportului.
 • Plătești ușor cu tichetele de masă: Ai tichetele încărcate pe un card de masă cu care poți să plătești contactless.
 • Lucrezi cu plăcere, sănătos și în siguranță: Ai o asigurare medicală privată. Dacă îți schimbi ochelarii de vedere, noi acoperim o parte din valoarea lor. Pe durata pandemiei poți lucra și de acasă, dacă aria în care activezi îți permite acest lucru. Noi scriem acest anunț de acasă. Unii dintre noi lucrăm și pe teren, dar în siguranță.
 • Primești două pensii după ce nu vei mai lucra: E posibil. Prin pensia facultativă vei avea un venit suplimentar, pe lângă pensia din sistemul public.
 • Ești plătit dublu ca să mergi în vacanță: Da, ai citit bine. Ai o primă de vacanță! În plus, ai parte de mai multe zile libere decât angajații altor companii. După ce te întorci din concediu, noi îți decontăm o parte din valoarea serviciilor turistice.
 • Punem accent pe dezvoltare: Te dezvolți în continuare, alături de noi, prin sesiuni de workshop-uri, training-uri și certificări noi.

Descrierea companiei

Imaginează-ți cum ar fi dacă ideile tale ar fi ascultate și ai avea șansa să le pui în practică. Să ai oportunitatea să te dezvolți într-un mediu internațional alături de oameni care vor deveni mai mult decât colegi. Impactul pe care îl vei aduce va avea un efect în comunitate și pentru mediul înconjurător. Suntem peste 6000 de colegi in România, de 15 ani distribuim și furnizăm electricitate, gaze naturale și oferim soluții energetice. La E.ON vei găsi un mediu de lucru stabil și sigur pentru tine orientat către client. Prinde oportunitatea de a te specializa în domeniul care ți se potrivește sau de a deprinde cunoștințe și abilități în domenii noi. Tu alegi. Noi ne străduim să iți fie bine.
Publicat 26 ian. 2022 Reactualizat 23 feb. 2022 Expiră 25 feb. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.