Manager Service Instalatii Frigorifice Cluj (f/m)

Kaufland 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

 • Studii absolvite în domeniul tehnic
 • Experiență de lucru pe un post similar de minim 3 ani
 • Permis de conducere categoria B și disponibilitate de deplasare în proporție 60% (3 zile/saptămână) din timpul de lucru
 • Cunoștințe avansate de limba engleză (limba germană reprezintă un avantaj) și cunoștințe bune de MS Office
 • Persoană dedicată, deschisă pentru învățare, deschisă la nou și abilități antreprenoriale
 • Foarte bune abilități de comunicare și de prioritizare

Descrierea jobului

 • Ești responsabil de până la 60 de magazine pe partea de service instalații frigorifice (Freon R404A, R449, CO2, R134A)
 • Te asiguri că starea tehnică a instalațiilor frigorifice și a vitrinelor frigorifice din subordine este în cea mai bună stare de funcționare
 • Plasezi comenzile de reparații către partenerii contractuali, urmărești și te asiguri că reparațiile sunt efectuate în termen contractual precum și în parametrii de calitate agreați
 • Ești responsabil de verificarea bianuală a reviziei de primăvară și toamnă a cel putin 30% din magazinele din subordine
 • Efectuezi anual verificarea stării tehnice a instalațiilor frigorifice (conform check-list intern)
 • Bugetezi reparațiile necesare pentru instalațiile frigorifice și te asiguri că te încadreazi în bugetul de reparații

Beneficiile tale

 • Contract de muncă pe durată nedeterminată și bonuri de masă
 • Zile în plus la concediul tău de odihnă, în funcție de vechimea în cadrul companiei
 • Oferte speciale și o gamă largă de servicii suplimentare, cum ar fi Bookster și 7Card
 • Asigurare voluntară de sănătate în clinici private partenere
 • Formare profesională și cunoașterea structurilor și proceselor noastre, precum și oportunități individuale de dezvoltare personală și profesională

Descrierea companiei

La Kaufland urmărim să garantăm cea mai bună experiență la cumpărături pentru clienții noștri. Ce ne face speciali? Performanţa, dinamismul şi corectitudinea. Angajații noștri contribuie semnificativ la succesul nostru prin dedicarea și pasiunea lor. Alătură-te nouă și devino membru al echipei noastre.

INFORMARE CANDIDAȚI

Aspecte generale

Kaufland România înțelege importanța datelor tale cu caracter personal, motiv pentru care ne asumăm angajamentul de a respecta legalitatea prelucrării acestora.

Prezenta informare descrie modul în care Kaufland România gestionează datele tale cu caracter personal, precum și drepturile tale prevăzute de lege cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal în contextul procesului de recrutare.

Această informare este aplicabilă tuturor candidaților care optează pentru posturile disponibile în cadrul Kaufland România, astfel cum sunt publicate.

Datele cu caracter personal care fac obiectul prelucrării

În cazul în care aplici pentru un post te informăm că îți vom prelucra datele cu caracter personal, respectiv nume, număr de telefon și adresa de e-mail, datele cu caracter personal incluse în CV-ul atașat, precum și orice alte date pe care ni le transmiți ulterior, dacă este cazul, strict în scopul procesului de selecție a candidaților.

Temeiul juridic al prelucrării

Temeiul juridic în care îți vom prelucra datele este consimțământul tau expres, informat, liber consimțit pentru includerea în procesul de selecție de personal, în considerarea obiectului nostru de activitate și a specificului postului pentru care aplici.

Transferul datelor cu caracter personal

Datele tale cu caracter personal vor fi transmise de către Kaufland România către următoarele entități din grup: Kaufland Germania.

Accesul la datele cu caracter personal

În ceea ce privește accesul la datele tale cu caracter personal transmise, te informăm că numai personalul din cadrul departamentului de Resurse Umane, respectiv managerul de angajare aferent postului disponibil din cadrul Kaufland România au acces la datele cu caracter personal transmise.

Termen de retenție

În cadrul procesului de recrutare se va întocmi o listă cu candidații selectați pentru discuția telefonică.

Îți vom păstra datele personale atât timp cât este necesar pentru definitivarea în cadrul organizației noastre a postului pentru care ai aplicat, dar nu mai mult de 1 an de la data colectării datelor, după care datele tale personale, inclusiv datele incluse în CV vor fi șterse/distruse din evidențele noastre.

Datele cu caracter personal transmise de către candidații care nu au fost selectați în vederea parcurgerii etapei discuției telefonice vor fi șterse de îndată din evidențele noastre, nefiind stocate pentru perioada menționată mai sus.

Drepturile tale în legătură cu datele cu caracter personal furnizate

De asemenea, te informăm că ai următoarele drepturi în legătură cu datele tale cu caracter personale pe care ni le-ai furnizat, respectiv:

dreptul de acces la datele tale cu caracter personal

dreptul la rectificarea datelor cu caracter personal

dreptul la ștergerea datelor cu caracter personal

dreptul la restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal

dreptul de a se opune prelucrării datelor cu caracter personal

dreptul la portabilitatea datelor cu caracter personal, precum și

dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere (ANSPDCP).

Mai multe informații despre aceste drepturi, precum și cum le poți exercita, poți găsi în Politica noastră privind prelucrarea datelor cu caracter personal, disponibilă pe website-ul nostru, prin accesarea următorului link: https://jobs.kaufland.com/Romania/content/Datenschutz_RO_Easyapply/?locale=ro_RO

Pentru orice informații cu privire la protecția datelor tale personale, ne poți contacta la adresa protectiadatelor@kaufland.ro, sau în scris la adresa Kaufland România SCS, Barbu Văcărescu 120-144, București, România, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/17052/2003, precum și telefonic la numărul de telefon: 0372090000.

Acord candidat

În situația în care ești de acord cu cele mai sus menționate, te rugăm să APLICI la această poziție.

În situația în care nu ești de acord te rugăm să NU APLICI la această poziție.

În situația în care dorești retragerea consimțământului dat prin aplicarea la această poziție o poți face în orice moment prin trimiterea unui e-mail de retragere consimțământ la adresa protectiadatelor@kaufland.ro.

ID Job: 335408

Publicat 5 Oct. 2022 Reactualizat 3 Nov. 2022 Expiră 4 Nov. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.