Publicat 16 Iun 2019 | Expiră 17 Iul 2019

Manager Restaurant pentru hotel 4*

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal



Descrierea jobului

Realizeaza obiectivele resurselor umane prin: suport in recrutarea, selectia, instruirea, consilierea si disciplinarea angajatilor. Le comunica asteptarile profesionale si planifica, monitorizeaza, evalueaza si revizuieste contributiile personalului la locul de munca.
Realizeaza obiectivele operationale ale restaurantului, contribuind cu informatii si recomandari la planurile strategice. Pregateste si completeaza planurile de actiune. Implementeaza standarde de productie, productivitate, calitate si servicii pentru clienti. Se implica in rezolvarea problemelor aparute si finalizarea auditurilor.
Se ocupa de identificarea tendintelor, determinarea imbunatatirilor sistemului si implementeaza schimbari cand este cazul.
Respecta obiectivele financiare ale restaurantului prin prognozarea cerintelor si realizarea unui buget anual; programarea cheltuielilor, analizarea variatiilor si initierea de actiuni corective.Planifica meniurile consultandu-se cu bucatarii sefi, estimeaza costul si profitul pentru meniu si ajusteaza meniul, daca este cazul.
Controleaza costurile prin evaluarea portiilor si a procesului de preparare a mancarurilor, minimizarea deseurilor si asigurarea unei inalte calitati a pregatirii platingului.
Evita provocarile juridice prin conformarea cu regulamentul de ordine interioara
Maximizeaza rentabilitatea serviciilor asigurand controlul portiilor si monitorizarea acuratetei preturilor.
Se ocupa de promovarea restaurantului prin plasarea de anunturi, invitarea editorilor de specialitate la degustari pentru a scrie recenzii, contactarea presei locale si nationale pentru acordarea de interviuri si/sau realizarea de parteneriate si promovarea intensa pe retelele sociale. Nu in ultimul rand, incurajeaza companiile locale sa organizeze evenimente sociale la restaurant.
Mentine un mediu sigur si sanatos prin stabilirea, respectarea si aplicarea standardelor si procedurilor de curatenie si respectarea reglementarilor legale privind siguranta clientilor si a personalului. Elaboreaza planuri de actiune in caz de dezastre si instruieste personalul in acest sens; se asigura de functionarea sistemelor de securitate si a sprinklerelor si de intretinerea parcarii si a cailor de acces.
Mentine ambianta prin controlarea si asigurarea iluminatului adecvat, a muzicii de fundal, a lenjeriei, a paharelor, a veseliei si a calitatii acestora, dar si a modului in care sunt asezate la mese; monitorizeaza prezentarea platingurilor.
Isi actualizeaza in permanenta cunostintele in domeniu prin participarea la oportunitati educationale, citirea publicatiilor profesionale, participarea la evenimente specifice, studierea cerintelor pietei si analizarea concurentei.

Competente si calificari:
Managementul oamenilor, planificare, incurajarea muncii in echipa, oferirea de feedback, experiente in serviciul cu clienti, dezvoltarea bugetelor, auto-motivare, nivel energetic crescut, multi-tasking, rezolvarea conflictelor, bune abilitati de comunicare.

Beneficii oferite:
● salariu motivant (in functie de cunostinte si experienta).

● stabilitate, mediu de lucru placut si o atmosfera relaxata.

Expirat
Manager Restaurant pentru hotel 4*  -  Hotels & Resorts Management

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close