Manager Relatii Clienti Persoane Fizice

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

Ne-ar place să ne cunoastem dacă…

Ai vandut produse bancare cel putin un an inainte sa ne cunoastem. Asta pentru a ne asigura ca stii cum functioneaza mediul de afaceri local si sectorial, stii cum sa identifici nevoile unui client si sa ii propui solutiile cele mai potrivite. Ai luat examenul de licenta, preferabil la o facultate cu profil economic, ceea ce arata ca ai capacitate de analiza si sinteza foarte bune.

Daca am ajuns pana aici cu discutia, foarte probabil ai abilitati excelente de comunicare, vanzare si negociere. Verificam doar pentru ca asa scrie in procedura :) La fel si in ceea ce priveste cunostintele de utilizare a calculatorului, in special pachetul Office.

In rest, sa ai la tine spiritul de echipa, dinamismul, adaptabilitatea, abilitatea de a invata si orientarea catre client plus curajul si ideile indraznete pe care le tii de obicei in cutia aia a ta secreta ;) Ca sa fim siguri ca vorbim aceeasi limba :)

Descrierea jobului

Daca decidem sa lucram impreuna…

Vei avea libertatea de a gasi modalitati creative de a oferi clientilor produsele potrivite pentru nevoile lor. Ne bazam pe tine ca duci mai departe #spiritulBT, de banca altfel. Si iti oferim tot sprijinul in acest sens, punandu-ti la dispozitie cele mai inovatoare instrumente, atat pentru dezvoltarea ta profesionala, cat si pentru dezvoltarea ca om, doar nu degeaba facem noi #humanbanking ☺.

Initiativele curajoase si abilitatile de vanzare si negociere iti vor folosi pentru a identifica si a atrage clienti noi din segementul persoane fizice, dar si pentru a mentine relatia cu clientii existenti.

Descrierea companiei

Altfel…
suntem o companie care isi doreste ca ideile sa fie valorificate, iar visele implinite, sustinand oamenii care au curajul sa faca lucrurile diferit.
Acum 27 de ani a inceput povestea BT cu o echipa formata din 13 persoane si o sucursala. Azi, suntem Locul 1 in topul bancilor din Romania, cu peste 3 milioane de clienti si 9000 de colegi in echipa. Am invatat de-a lungul anilor ca pentru a aduce ideile mai aproape de realitate, este esential sa ne reinventam continuu.

Misiunea noastra este sa oferim experiente pozitive oriunde si oricand.
Bankingul merge mai bine cu zamBT.

Publicatia “The Banker”, conform “Top 1000 World Bank”, arata ca Banca Transilvania este singura institutie financiar-bancara din Romania clasata in primele 500 banci la nivel mondial, iar in Regiunea Europei Centrale si de Est, se situeaza in primele 15 locuri. In anul 2020, Banca Transilvania a fost certificata ca “Best Place to Work”, aspect care recunoaste cultura organizationala, oportunitatile de dezvoltare profesionala, satisfactia si experienta oamenilor in cadrul companiei.

Publicat 3 iun. 2022 Reactualizat 3 iul. 2022 Expiră 3 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.