Publicat 15 Oct 2019 | Reactualizat 14 Nov 2019 | Expiră 15 Nov 2019

Manager relatii clienti MidCorporate Sucursala Militari

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii superioare finalizate, in domeniul economic;
:) Obligatoriu Minim 3 ani experienta anterioara in vanzari Corporate, in domeniul bancar;
Abilitati excelente de comunicare si negociere;
Spirit de echipa, abilitati excelente de vanzare dinamism, flexibilitate;
Disponibilitate pentru munca de teren
Atitudine corecta si prietenoasa fata de clienti;
Permis de conducere, categoria B.

Descrierea jobului

Vanzarea produselor bancii catre clienti persoane juridice clasificate ca si corporate;
Reprezinta forta de vanzari pe segmentul de clienti corporate si promoveaza imaginea bancii.
Reprezinta interfata intre clientul mid corporate si banca si e principalul responsabil de relatia cu clientii mid corporate pe care ii are in portofoliu.

Descrierea companiei

Banca Transilvania (BT) este Banca Oamenilor Intreprinzatori din Romania. Banca se claseaza pe pozitia a 2-a in topul bancilor din Romania, in functie de active. Misiunea Bancii Transilvania este aceea de a sprijini dezvoltarea mediului de afaceri, prin produse si servicii inovatoare, oferite cu profesionalism.

Istoria BT a inceput in Cluj-Napoca, in 1994, la initiativa unor oameni de afaceri din Cluj. Ideea a fost aceea de a crea o banca locala, un brand de Cluj. Spiritul antreprenorial al fondatorilor a determinat consolidarea pozitiei Bancii Transilvania, intr-o prima etapa in Cluj si, ulterior, la nivel regional si national. Banca si-a orientat la inceput activitatea spre sectorul IMM si, datorita cererii pietei, in scurt timp aceasta a inceput sa se dedice si domeniului retail. In anul 1997, Banca Transilvania a devenit prima institutie bancara din Romania, care a fost cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

Strategia bancii este sustinuta de actionari puternici, precum: Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare, care detine 15% din capitalul social si IFC - Divizia de investitii a Bancii Mondiale.

Expirat
Manager relatii clienti MidCorporate Sucursala Militari  -  Banca Transilvania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close