Publicat 25 Iun 2020 | Reactualizat 09 Iul 2020 | Expiră 15 Iul 2020

Manager relatii clienti - Microbusiness

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Pentru a te alatura echipei noastre, ne-ar placea sa ai:

  • studii superioare finalizate (preferabil in domeniul economic);
  • experienta anterioara in vanzari Microbusiness/IMM minim 1 an (preferabil in domeniul bancar);
  • abilitati excelente de comunicare, vanzare si negociere;
  • spirit de echipa si adaptabilitate la un mediu foarte dinamic;
  • atitudine corecta, integra si prietenoasa fata de clienti si colegi;
  • permis de conducere - cat. B.

Descrierea jobului

Iti dorеsti un job altfеl?
Hаi sа:

  • Cunosti produsеlе si sеrviciilе noаstrе dedicatе clientilor Micro. Iti vа facе plаcеrе sа lе dеscoperi pеntru ca raspund еficiеnt unui complex de nevoi prеzеntе din cе in ce mаi mult in randul clientilor nostri;
  • Analizezi afacerile si datele financiare ale clientului, avand ca suport documentatia depusa de catre client, evaluarea bunurilor aduse in garantie, alte surse de informatii;

Mai mult decat o echipa, #peopleofBT inseamna curaj, incredere si empatie. Asta spun despre noi viitorii tai colegi care ne-au votat ”Banca nr. 1” in clasamentul realizat de Angajator de Top (2019).

Descrierea companiei

Altfel…
Faptul ca suntem cel mai mare grup financiar din Romania ne responsabilizeaza sa sustinem dezvoltarea mediului de afaceri si comunitatile din care facem parte, oriunde si oricand. Ne place sa incurajam vise indraznete fie ca sunt ale colegilor sau ale clientilor nostri si suntem foarte bucurosi sa le vedem devenind realitate.

Cei peste 2,5 milioane de clienti si cei peste 7.000 de colegi ne dau in fiecare zi increderea ca putem fi mai buni. Asa am reusit sa atragem alaturi de noi actionari puternici, precum Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare si sa fim singurul brand bancar romanesc prezent in Brand Finance 500 Ranking 2018 si Cel mai valoros brand bancar din Romania, conform Brand Finance Romania 2017.

Ce zici, merita sa te alaturi echipei?

Expirat
Manager relatii clienti - Microbusiness  -  Banca Transilvania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close