Publicat 09 Oct 2019 | Reactualizat 06 Nov 2019 | Expiră 15 Nov 2019

Manager Relatii Clienti Micro - Full Time - Moreni

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti o persoana cu initiativa? Dinamica? Iti place sa fii parte in dezvoltarea unui business ? Daca raspunsul este DA, te asteptam in echipa noastra.
Avem nevoie de tine!
Rolul tau se regaseste in promovarea si vanzarea produselor si serviciilor bancare, catre clienti persoane fizice autorizate si microintreprinderi.

Ce te recomanda:
• Studii superioare economice sau juridice/ tehnice si cursuri de specializare in domeniul bancar;
• Vechime in specialitate: 2 ani in institutii financiar-bancare;
• Limba engleza: nivel avansat.

Descrierea jobului

Ce vei face:
• Vei oferi suport clientilor existenti si potentiali, clienti microintreprinderi si persoane fizice autorizate;
• Administrarea eficienta a portofoliului de clienti alocati;
• Identificarea cerintelor clientilor si cresterea oportunitatilor de vanzare;
• Atragerea si pastrarea clientilor prin promovarea si vanzarea produselor si serviciilor adecvate profilului lor;
• Colaborarea activa cu echipa pentru indeplinirea obiectivelor individuale si de echipa.

Ca membru al echipei BCR, iti oferim oportunitatea de a te devolta intr-una din cele mai importante institutii bancare din Europa Centrala si de Est- Grupul Erste si cea mai mare banca comerciala de pe piata locala. De asemenea, vei avea acces la un portofoliu diversificat de clienti, ceea ce ofera personalizarea relatiei bancare si cresterea vanzarilor.

Descrierea companiei

BCR, o super echipa

In echipa BCR, oportunitatile profesionale disponibile sunt la fel de impresionante ca si portofoliul nostru extensiv de produse si servicii. Suntem scoala de banking pentru tinerele talente. Suntem rampa de lansare pentru spiritele curajoase si inovatoare. Si incununam cu succes cariere deja consacrate.

Banca Comerciala Romana (BCR), membra a Erste Group, este cel mai important grup financiar din Romania si include operatiunile de banca universala (retail, corporate & investment banking, trezorerie si piete de capital), precum si societatile de profil de pe piata leasingului, pensiilor private si a bancilor de locuinte.

BCR este banca nr.1 în România după valoarea activelor (peste 15 mld EUR), banca nr.1 după numărul de clienţi şi banca nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principala instituţie cu care fac banking. Si tot BCR este numarul 1 in preferintele tinerilor care viseaza la o cariera in banking.

Expirat
Manager Relatii Clienti Micro - Full Time - Moreni  -  BANCA COMERCIALA ROMANA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close