Publicat 08 Apr 2021 | Reactualizat 06 Mai 2021 | Expiră 09 Mai 2021

Manager Relatii Clienti AgriBusiness - Slobozia

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti absolvent de studii superioare;
Ai abilitati puternice de comunicare, vanzare, negociere si persuasiune;
Esti o persoana zambitoare, pozitiva, proactiva, perseverenta;
Detii permis auto – categoria B;
Ai minime cunostinte de analiza financiara sau/si experienta pe zona de vanzari.

Descrierea jobului

Vei stabili si participa la intalniri cu potentiali clienti AgriBusiness;
Vei prezenta clientilor AgriBusiness produsele si serviciile, oferindu-le solutii financiare potrivite;
Vei realiza analiza financiara preliminara a afacerii respectivilor clienti sau potentiali clienti, cu scopul acordarii de finantare;
Vei participa activ la realizarea documentatiilor necesare acordarii de finantare, urmand fluxurile standardizate si procedurate;
Indeplinirea rezultatelor de business ale sucursalei vor fi permanent in atentia ta.

Motive sa ne alegi:

Suntem tineri, varsta media este de 28 de ani;
Ne place inovatia si tehnologia: 10% dintre angajatii nostri lucreaza in IT;
Odata ajuns in echipa, te faci remarcat rapid si promovezi pe baza rezultatelor tale: 60% dintre colegii care ocupa pozitii manageriale, provin din promovare interna.
Beneficiile pe care le vei avea, iti indeplinesc cele mai importante nevoi, dar si unele dintre visuri:
Program flexibil;
Liber de ziua ta de nastere;
Abonamente medicale premium la clinici de prestigiu;
7Card, WorldClass;
Activitati in echipa;
Costuri bancare preferentiale (comisioane, schimburi valutare, dobanzi credite);
Construim programe dedicate angajatilor, strans legate de pasiunile lor, dar si de nevoile de dezvoltare: Libra Energize, Libra Cultural, Academia de Banking, traininguri, sesiuni de inovatie.
Mai multe detalii despre noi: https://www.librabank.ro/Cariere

Descrierea companiei

Libra Internet Bank oferă un mediu de lucru provocator, modern şi orientat către rezultate. Suntem organizaţia care susţine tinerii excepţionali, ambiţioşi, care doresc să-şi contureze un brand profesional şi să-şi dezvolte cariera îndrumati de specialiştii băncii. Suntem o echipă tânără şi dinamică. La noi vei găsi adevăraţi profesionişti, oameni cu experienţă, comunicativi şi proactivi care apreciază performanţa. Entuziasmul şi energia acestora îţi vor oferi o atmosferă de lucru plăcută şi colegială.

Libra Internet Bank, parte a grupului American de investitii New Century Holdings (NCH), reprezinta o institutie financiar bancara infiintata in anul 1996 si operationala din anul 1997.

Libra Internet Bank mizeaza pe rapiditate in procesarea solicitarilor si operatiunilor bancare, pe crearea unuia din cele mai moderne si dinamice servicii de Internet Banking dar si pe lansarea de produse premiate, sistem de plati online LibraPay, Access investigator si multe altele, consolidandu-si astfel strategia de “banca a internetului” inca din anul 2011.

Ne remarcam in peisajul bancar din Romania prin orientarea spre inovatie, spre utilizarea aplicatiilor online si a noilor tehnologii in conceperea de produse si servicii bancare bazate pe Internet si adaptate secolului XXI. Libra Internet Banking si-a castigat increderea celor mai exigenti reprezentanti ai societatii si mediului de afaceri, fiind prima banca din tara noastra ce are la baza conceptul de “bancher pe care il cunosti”, abordand printr-o strategie de nisa segmentul medical si IMM, iar apoi alte profesii liberale si companii medii si mari. Scopul principal al bancii este excelenta in afaceri, motiv pentru care ne angajam sa generam valoare durabila clientilor si ne straduim permanent sa le oferim accesibilitate la servicii ireprosabile, gandind in viitor si autodepasindu-ne.

Pentru noi, clientul reprezinta cea mai importanta valoare, motiv pentru care incercam sa il cunoastem cat mai bine si sa fim permanent atenti la nevoile si cerintele sale pentru a-i putea oferi servicii si produse de o calitate superioara in comparatie cu cele disponibile pe piata bancara. Suntem profesionosti si exigenti cu noi insine, suntem perfectionisti si auto-didacti si ne dorim ca fiecare client Libra Internet Banking sa plece incantat de produsele si serviciile oferite.

Te asteptam alaturi de echipa noastra!

Conform Regulamentului UE 679/2016 (GDPR), prin aplicarea la acest anunt va oferiti consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in cadrul procesului de recrutare. Informațiile personale pe care ni le furnizati (inclusiv informații sensibile) pot fi transferate managerilor si personalului implicat in procesul de recrutare, în scopul evaluării adecvării dvs. in calitate de candidat. Numai candidații potriviți vor fi contactați. Toate aplicațiile vor fi tratate cu confidențialitat

Expirat
Manager Relatii Clienti AgriBusiness - Slobozia  -  LIBRA INTERNET BANK SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close