Publicat 23 Mar 2021 | Expiră 23 Apr 2021

Manager receptii Galati

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Dezvoltarea permanenta a companiei a dus la necesitatea infiintarii dе posturi noi; o data cu trecerea timpului oferim din ce in ce mai multe locuri dе munca la nivelul intregii tari.

Seriozitatea, atentia deosebita acordata calitatii serviciilor oferite si grija fata dе fiecare pacient ne-au ajutat ca in cei peste 20 ani dе experienta sa ajungem printre cele mai puternice si stabile companii din domeniu.

Oferim colegilor nostri stabilitate, mediu dе lucru modern, pachet salarial motivant si posibilitatea dezvoltarii pe plan profesional.


-vorbitor de limba romana
-cunostinte medicale solide(de preferat asistent medical),
-posesor permis cat B

Descrierea companiei

Companie medicala privata infiintata in anul 1995, astazi una dintre primele companii medicale romanesti. Retea nationala consolidata aflata intr-un proces continuu de evolutie. Mediu de lucru bazat pe perfomanta individuala si colectiva, pe valorile economiei de piata si ale traditiilor nationale romanesti.

Expirat
Manager receptii Galati  -  Clinica Sante

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close