Publicat 23 Mar 2021 | Reactualizat 20 Apr 2021 | Expiră 23 Apr 2021

Manager Proiect ( Lucrări Căi Ferate, Drumuri și Poduri )

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Suntem în căutarea unui candidat cu o experiență în gestionarea a cel puțin două proiecte de execuție pentru lucrări de Drumuri Județene sau Superioare.
O altă solicitare este operarea programului Primavera P6.

Descrierea jobului

Coordonarea eficientă a tuturor activitaților proiectului în vederea atingerii obiectivelor stabilite la cele mai înalte standarde de calitate.
Pregatirea si organizarea planificării în cadrul proiectelor și asigurarea resurselor necesare pentru atingerea obiectivelor proiectului.
Coordonează activitățile din cadrul proiectului supervizând direct echipele tehnice, consultanții și alti colaboratori implicați.
Pregătește bugetul și cash-flow-ul proiectului.
Monitorizează în timp progresul atins față de obiectivele propuse și redactează rapoarte lunare către finanțatori, parteneri și beneficiari cu respectarea datelor prevăzute în contracte.

Descrierea companiei

Grupul de firme Maxagro, a fost fondat în anul 1993, pornind de la o mică afacere de familie.
Este proprietatea familiei Zifceak și este alcatuit din 8 societăți. Grupul deține ca și activități agricultura, zootehnia, construcțiile și comerțul.
MAXAGRO CENTER –se ocupă cu transport de mărfuri precum și cu activitatea de construcții (exploatare de balastru, stație de sortare, stație de betoane, stație de asfalt, servicii cu utilaje de construcții, lucrări de construcții-drumuri publice, printre care multiple lucrări de drumuri și poduri la nivel local și Județean).

Expirat
Manager Proiect ( Lucrări Căi Ferate, Drumuri și Poduri )  -  Maxagro Center S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close