MANAGER PROIECT LOCAL DROBETA TURNU SEVERIN

Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

 • Absolvent facultate de energetica, electromecanica, electrotehnica, electronica;
 • Cunoasterea reglementarilor legale, a prescriptiilor tehnice si a altor normative de proiectare privind proiectarea, verificarea, autorizarea, punerea in functiune, receptia si exploatarea instalatiilor electroenergetice;
 • Cunostinte management de proiect;
 • Cunostinte privind contabilitatea specifica domeniului de distributie a energiei electrice;
 • Cunoasterea reglementarilor ANRE specifice privind planificarea lucrarilor de investitii si a metodologiei de elaborare a tarifelor de distributie, urmarirea si receptia lucrarilor de investitii;
 • Cunoasterea legislatiei in vigoare privind achizitiile publice;
 • Permis de conducere categoria B;
 • Cunostinte solide in utilizarea pachetului Microsoft Office;
 • Cunostinte de operare in SAP;
 • Capacitatea de a lucra in echipa;
 • Bune abilitati de planificare şi organizare.

Descrierea jobului

 • Asigura promovarea catre Dep.Achizitii a lucrarilor de investitii si gestionarea programului de investitii, participa ca membru sau expert tehnic in cadrul procedurilor de achizitii pentru lucrarile de investitii, urmareste respectarea disciplinei contractuale, receptia si punerea in functiune a lucrarilor de investitii;
 • Intocmeste rapoarte specific activitatii.

Descrierea companiei

Alatura-te echipei CEZ si descopera un univers plin de oportunitati profesionale creative si interactive.

Grupul CEZ in Romania este reprezentat prin zece companii – Distributie Energie Oltenia, CEZ Romania, CEZ Vanzare, CEZ Trade, CEZ ESCO Romania, Tomis Team, MW Invest, Ovidiu Development si TMK Hydroenergy Power.

Grupul CEZ este prezent pe piata romaneasca inca din anul 2005, odata cu preluarea companiei de distributie a energiei electrice Electrica Oltenia SA. Dupa procesul de separare a activitatilor (unbundling) incheiat cu succes in anul 2007, Distributie Energie Oltenia (fosta CEZ Distributie) asigura alimentarea cu energie electrica a sapte judete: Arges, Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt, Teleorman si Valcea.

CEZ Vanzare este principalul furnizor de energie electrica din sud-vestul Romaniei dar si furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienti casnici si industriali care depaseste 1,4 milioane de clienti. Grupul CEZ detine in Romania si cel mai mare parc eolian pe uscat din Europa, in zona Dobrogea, la Fantanele, Cogealac si Gradina. Parcul Eolian a insemnat o investitie de 1,1 miliarde Euro si contine 240 de turbine eoliene cu o putere totala instalata de 600 MW. Intreaga capacitate a Parcurilor Eoliene CEZ a fost pusa in functiune la sfarsitul anului 2012. Totodata, incepand cu 2011, Grupul CEZ in Romania detine in portofoliul sau sistemul hidroenergetic de langa Resita, judetul Caras-Severin, format din 4 microhidrocentrale (Grebla, Crainicel 1, Crainicel 2 si Breazova) si amenajarile hidro aferente de la Trei Ape, Gozna, Valiug si Secu. Grupul CEZ a investit in reabilitarea complexului de hidrocentrale de la Resiaa in scopul cresterii eficientei, capacitatea de productie ridicandu-se de la 18MW la circa 22 MW dupa finalizarea procesului de modernizare.

Incepand cu 2018, CEZ ESCO Romania ofera solutii de eficienta energetica in sectorul privat. Compania ofera servicii complete, de la consultanta la proiectare, de la management de proiect, la implementare proiectelor energetice complexe (solutii de incalzire, de racire si/ sau alimentare cu energie). Misiunea CEZ: Sa asigure cash-flow suplimentar pentru initiativele noastre de dezvoltare; Sa imbunatateasca performantele Grupului CEZ Romania pe termen lung; Sa securizeze afacerile cu energie la nivel regional si unicitatea la nivel de piata locala; Sa dovedeasca Actionarilor ca suportul lor catre aceasta investitie merita.

Aplica acum la unul dintre joburile disponibile.

Publicat 14 apr. 2022 Reactualizat 9 iun. 2022 Expiră 12 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.