Publicat 03 Ian 2019 | Reactualizat 02 Feb 2019 | Expiră 03 Feb 2019

Manager procese si proceduri - OTOPENI

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

ATENTIE:
Activitatea se desfasoara in vecinatatea aeroportului Henri Coanda OTOPENI.
Desi job-ul este in OTOPENI, el este promovat pe mai multe localitati din Romania. Pentru persoanele interesate de o relocare in Bucuresti, OFERIM conditii locative avantajoase.

CANDIDATUL IDEAL (nu-l cautam pe cel ideal, dar sa semene cu acesta):

1. Experienta de minim 2-3 ani in proiecte de redesign/optimizare si implementari procese operationale, cu echipe diverse, preferabil si la companii din domeniul serviciilor
2. Persoana capabila si dornica sa-si organizeze si coordoneze independent si fara supervizare activitatea
3. Cunostinte solide de Quality Management si Process Management (5S, Lean, Six Sigma, etc)
4. Inclinatie aproape obsesiva spre eficienta, lucru bine facut (calitate), eliminarea risipei si a irosirii resurselor.

Descrierea jobului

Scopul postului este sa asigure:

Calitatea corecta si constanta calitatii serviciului oferit clientilor
Reducerea tuturor tipurilor de costuri la minim pentru competitivitatea companiei pe piata concurentiala

Obiectivele strategice ale postului:

1. Transforma modul de lucru operational intr-unul bazat pe procese, cu obiceiuri de identificare si eliminare a risipei si optimizarea proceselor prin redesignul lor impreuna cu oamenii care lucreaza cu ele
2. Standardizeaza calitatea serviciului livrat catre clienti si creeaza sistemul de masurare a acesteia
3. Realizeaza sistemul prin care experienta individuala si ideile creative ale oamenilor dobandite pe parcursul jobului sunt adunate, documentate, organizate si integrate in baza de "cunoastere" a companiei

Descrierea companiei

Klass Wagen este activa de mai bine de un deceniu in domeniul inchirierilor de autoturisme, devenind lider national de piata pe segmentul calatoriilor de tip concediu. Flota noastra de peste 2500 de autoturisme este prezenta in principalele orase cu aeroport din Romania, precum si in Budapesta si venim in intampinarea clientilor nostri prin agentii proprii.

Echipa Klass Wagen este formata din peste 150 de colegi focusati sa ofere o experienta de neuitat clientilor, iar marturie stau review-urile pozitive oferite de catre clientii nostri.

Activitatea companiei a crescut constant si suntem in cautare de noi colegi. Daca iti doresti un colectiv de munca prietenos, fara birocratie, cu sefi OK, ce rasplatesc dedicatia si le pasa de bunastarea angajatilor, ajutand oricand se poate pe plan personal si profesional, te invitam sa aplici la joburile noastre.

Expirat
Manager procese si proceduri - OTOPENI  -  Klass Wagen