Publicat 03 Ian 2019 | Reactualizat 02 Feb 2019 | Expiră 03 Feb 2019

Manager Operational

1 post
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Organizat si cu capacitate de a-i organiza si pe altii.
Cunostinte despre dinamica organizationala: relatiile si colaborarea intr-o echipa.
Experienta in conducerea de echipe
Talent si instict de comunicare cu oamenii si rezolvare diferende aparute
Capabil sa inteleaga perspectiva macro de business si implicatiile ei la nivel micro si sa lucreze la detaliu avand in vedere obiectivele macro.
Expertiza de Project Management si de planificare, organizare si supervizare executie.
Cunostinte de redesign procese operationale, Lean, Kaizen si alte sisteme de management al calitatii si sigurantei. Notiuni de analiza, decizie, eficientizare gen 5Why, 5M, Poka Yoke etc. Experienta in organizare si creare procese si operatiuni intr-o companie medie-mare (peste 50 de angajati).
Intelege reperele financiare ale unui business si notiunea de lucru pe bugete. Intelege impactul in rezultatul financiar al business-ului al actiunilor operationale si consecintele imbunatatirii sau inrautatirii acestora.

Descrierea jobului

Obiectivele jobului:
Asigura calitatea corecta si constanta calitatii serviciului oferit clientilor
Reducerea tuturor tipurilor de costuri la minim pentru competitivitatea companiei pe piata concurentiala
Derularea cat mai facila si constanta a operatiunilor zilnice ale companiei si rezolvarea permanenta/sistemica a provocarilor aparute

Responsabilitati:
Ia parte la stabilirea obiectivelor de business si crearea strategiei pentru atingerea lor.
Analizeaza si intelege procesele operationale si interactiunile dintre diversele posturi pentru deservirea clientilor cu success (masurat direct din feedback-ul acestora).
Organizeaza/orchestreaza personalul din firma si procesele interne astfel incat “treaba sa mearga bine” si sa se incadreze in bugetele alocate.
Identifica aspectele ce pot suferi imbunatatiri si remodeleaza procesele si procedurile de lucru.
Implementeaza cele mai bune practici operationale si elimina risipa si actiunile ilogice. Simplifica cat de mult posibil operatiunile.
Intelege impactul si importanta gradului de multumire al clientilor; ia decizii si prioritizeaza activitatea tinand cont de acesta.
Identifica si obtine resursele necesare pentru realizarea operatiunilor zilnice cu costuri cat mai mici si astfel incat clientul sa fie multumit: logistica (birouri, echipamente), personal si organizare (posturi necesare, oameni, program de lucru, procese si procedure, colaborari si contracte diversi furnizori externi etc), sisteme informatice etc.
Identifica update-urile sistemului informatic sau noi aplicatii de implementat care sa eficientizeze activitatea operationala. Urmareste crearea/obtinerea solutiilor informatice respective si implementarea acestora.
Explica echipei obiectivele companiei si ale fiecarui departament, cat si logica si motivele ce stau la baza procedurilor de lucru. Comunica direct si regulat cu oamenii din echipa pentru a intelege realitatile din companie. Aplaneaza posibile conflicte interne.
Supervizeaza diverse proiecte speciale (constructii sau amenajari birouri, organizare unitati de cosmetica auto etc).
Asigura siguranta personalului intern in timpul lucrului cat si a clientilor pe durata interactiunii cu compania. Identifica punctele de risc major si implementeaza solutii de securizare a acestora.
Asigura ca toate aspectele activitatilor operationale sa respecte legislatia din domeniu.

Descrierea companiei

Klass Wagen este activa de mai bine de un deceniu in domeniul inchirierilor de autoturisme, devenind lider national de piata pe segmentul calatoriilor de tip concediu. Flota noastra de peste 2000 de autoturisme este prezenta in principalele orase cu aeroport din Romania si venim in intampinarea clientilor nostri prin agentii proprii.

Echipa Klass Wagen este formata din peste 100 de colegi focusati sa ofere o experienta de neuitat clientilor, iar marturie stau review-urile pozitive oferite de catre clientii nostri pe retelele de socializare.

Activitatea companiei a crescut constant si suntem in cautare de noi colegi. Daca iti doresti un colectiv de munca prietenos, fara birocratie, cu sefi OK, ce rasplatesc dedicatia si le pasa de bunastarea angajatilor, ajutand oricand se poate pe plan personal si profesional, te invitam sa aplici la joburile noastre.

Expirat
Manager Operational  -  Klass Wagen