Publicat 02 Mar 2021 | Reactualizat 01 Apr 2021 | Expiră 02 Apr 2021

MANAGER ONLINE

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Online Manager - brand de produse cosmetice cu valori bune

Ziaja, liderul pietei de cosmetice din Polonia, este un brand de produse cosmetice cu ingrediente naturale, fara parabeni care respecta oamenii si mediul inconjurator. Marca Ziaja a luat nastere în Gdansk, Polonia, fondata de un cuplu de farmacisti, Alexandra si Zenon Ziaja. Suntem o companie de familie cu pasiune pentru îngrijirea pielii care propune si dezvolta produse cu ingrediente naturale și de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile. Produsele Ziaja se gasesc in țoață țară in clienti precum drogheriile DM, Auchan, farmacii si magazine naturiste. Avem o cultură a companiei profesionista și prietenoasă. Din ce în ce mai mulți clienți preferă produsele Ziaja, astfel că a apărut ideea de mărire a echipei prin anunțul de mai jos:

Cine esti

Experiență practică în gestionarea unui magazin online, marketing digital sau activități de PR reprezinta un avantaj. Vrei să-ți dezvolți abilitățile în acest domeniu. Esti interesat de îngrijirea pielii și lumea cosmeticelor. Esti interesat sa inveti produsele Ziaja și sa cunosti clienții noștri. Poti lucra atât independent, cât și în echipă.

• Experiență solida in marketing si eCommerce;
• Experiență în gestionarea unui magazin online, marketing digital sau activități de PR;
• Doresti să afli detalii despre îngrijirea pielii și produsele Ziaja;
• Pasionat de marketing;
• O buna capacitate de analiza si dezvoltare;
• Abilitati de organizare, planificare si coordonare;
• Gandire strategica, perseverenta in atingerea obiectivelor;
• Abilități bune de comunicare si scriere, creativitate lingvistica;
• Autocontrol si stabilitate emotionala;
• Capacitate de automotivare, eficienta.

Apreciem atitudinea profesionista, prietenoasă și sinceră.

Descrierea jobului

Avem nevoie de tine

Căutăm un coleg nou pentru echipa noastră. Vrem să îmbunătățim vizibilitatea mărcii Ziaja in mediul online. Avem in plan deschiderea unui magazin online și lansarea conturilor de socializare FB și IG.

Implicarea ta

Gestionezi magazinul online Ziaja B2C, marketingul digital și profilurile de socializare. Responsabilitățile tale includ gestionarea produselor, campaniile promoționale și crearea de postări pe rețelele sociale.

• Gestionezi portofoliul de produse din magazinul online prin panoul de administrare Magento;
• Participi la documentarea magazinului online si la lansarea lui;
• Creezi campanii sezoniere pentru magazinul online;
• Coordonezi campaniile de marketing digital create impreuna cu o agenție;
• Creezi campanii de e-mail marketing;
• Scrii postări pe rețelele sociale, descrii fraze de impact pentru clienti;
• Traduci materiale din engleză în română.

Te vom sprijini și ghida in munca ta. Iti oferim instruire, te ajutăm să iti asumi responsabilitatea în funcție de experiența ta si sansa de a te dezvolta.


Locul de muncă și avantajele

Vei avea biroul în sediul nostru din București, zona Vitan, Sector 3 sau poti lucra in sistem telemunca. Munca este cu normă întreagă, programul de lucru L-V 8.30 - 17.00 cu pauza de masă 30 minute. Salariul se bazează pe experiența și cunoștințele tale. Vei primi toate instrumentele necesare activității desfășurate (laptop, telefon mobil, software). De asemenea, te vei bucura de toate beneficiile companiei.

Descrierea companiei

Despre companie

Compania noastră Face Bucharest Distribution SRL este importatorul si distribuitorul produselor Ziaja în România. Suntem o echipă profesionistă, entuziasta și sinceră. Ne place să lucrăm in echipa și sa dezvoltam parteneriate de succes cu clienții noștri. Organizăm team-buildinguri și training-uri pentru a ne dezvolta. Compania noastră crește și ne dorim să găsim un nou coleg care să împărtășească valorile noastre. Credem că schimbarea începe cu noi înșine. Oferim voluntariat și donăm bani pentru cauze considerate importante, cum ar fi protectia naturii și protecția animalelor. Lucrăm împreună pentru a construi un nou tip de companie în care sa ne simtim bine și care are un impact pozitiv asupra societății și a mediului inconjurator.

Te așteptăm în echipa care propulsează Ziaja în România!

Expirat
MANAGER ONLINE  -  Face Bucharest Distribution S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close