Publicat 17 Ian 2020 | Expiră 17 Feb 2020

Manager National Vanzari si Manager Vanzari Zonal

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

1. Manager National Vanzari si Marketing

Candidatul ideal:
Experienta in vanzari intr-un post de conducere de minim 5 ani( de preferinta in industria lubrifiantilor sau adiacente);
Cunostinte aprofundate de vanzari, organizare, control si coordonare;
Proactiv, competente de leadership si negociere;
Abilitati dezvoltate de comunicare si management al echipei;
Atitudine pozitiva si orientata pentru gasirea de solutii;
Studii superioare;
Cunostinte de limba engleza;
Cunostinte de operare Pc (Word, Excel, Outlook);
Carnet conducere cat. B;
Disponibilitate de relocare in Oradea.


2. Manager vanzari zonal

Candidatul ideal:
Experienta in vanzari de minim 5 ani (lubrifianti, chimicale, piese auto, etc);
Prezenta placuta, atitudine pozitiva;
Studii superioare;
Foarte bune abilitati de comunicare si negociere;
Disponibilitate pentru deplasari;
Capacitate de a stabili relatii interpersonale.

Descrierea jobului

1. Manager National Vanzari si Marketing

Descrierea jobului:
Planifica, organizeaza, coordoneaza si supervizeaza activitatea si rezultatele echipei de vanzari asigurand un management performant al oamenilor din subordine;
Conduce echipa de vanzarila nivel national in vederea atingerii obiectivelor companiei la nivel national;
Indeplinirea planului de vanzari;
Creaza si implementeaza eficient stategia de vanzari;
Intocmeste rapoarte si propune solutii in vederea imbunatatirii proceselor, a rezultatelor in vanzari si maximizarea profitabilitatii;
Analizeaza in permanenta activitatea celor din echipa si ofera feedback constructiv in scopul dezvoltarii cempetentelor necesare;
Mentine si dezvolta relatiile de colaborare cu clientii existenti.


2. Manager vanzari zonal

Descrierea jobului:
Prospectarea pietei si identificarea de noi clienti;
Indeplinirea planului de vanzari;
Prezenta zilnica in zona de activitate;
Mentine si dezvolta relatiile de colaborare cu clientii existenti;
Va coordona zona arondata;
Va realiza raportari periodice despre realizarile si perspectivele de dezvoltare a zonei aflate in subordine.

Descrierea companiei

Hexol® a fost fondat în 1997 în Canada, a evoluat continuu în decursul anilor și a creat o rețea de dezvoltare și promovare a mărcii Hexol® pe diverse piețe. De la început activitatea companiei a fost orientată către export având ca principală țintă, pe lângă România, restul pieței Europene.

Factorul de succes al firmei este flexibilitatea de a se adapta permanent la nevoile distribuitorilor și consumatorilor. Având permanent în vizor acest obiectiv Hexol® a obținut o prezență de succes pe piața din România. Creșterea vânzărilor și o bună dezvoltare a pieței deținute în România au impus ca, pe lângă produsele importate din Canada, să înceapă producția proprie pe teritoriul Romaniei, în anul 2001 pentru uleiurile industriale, iar mai apoi pentru cele de motor, transmisie și chimicale auto, toate sub licența Hexol®.

Începând cu anul 2011 compania a început să exporte produsele în Bulgaria, mai apoi în Ungaria (2012) și mai târziu în Croația și Grecia. În 2015 a fost creată divizia de export a firmei care a deschis noi piețe în Slovenia, Malta, Moldova, Macedonia și Serbia, acest proces continuând și în următorii ani.

Toate vânzările sunt organizate prin intermediul distribuitorilor locali. Este un crez al conducerii companiei că aceasta este calea cea mai bună, distribuitorii fiind cei care au forța și dedicația necesare dezvoltării pe piețele locale.

De la lubrifianții pentru motoare și transmisii de vehicule la cei industriali sau unsori și chimicale auto, vastul nostru portofoliu, destinat atât vehiculelor de pasageri cât și celor comerciale sau aplicațiilor industriale, furnizează soluții viabile și sustenabile precum economia de combustibil, precum și viața extinsă a motoarelor, utilajelor și echipamentelor.

Produsele Hexol® sunt fabricate în contextul satisfacerii nevoilor tot mai complexe ale tehnologiilor actuale și viitoare. Permanentul nostru program de dezvoltare și diversificare a produselor este dublat de programe de experimentare, testare și verificare, în vederea asigurării calității produselor capabile să satisfacă cele mai severe cerințe de exploatare impuse de echipamentele de astăzi și de mâine.

În laboratoarele noastre, dotate la nivelul celor mai recente tehnologii, se produc și testează lubrifianții de mâine. Aditivi de cea mai înaltă performanță sunt folosiți pentru a satisface cele mai dificile solicitări întâlnite în cadrul testelor și utilizării lubrifianților la nivel mondial.

Grija noastră deosebită în a crea produse de valoare face ca lubrifierea de care aveți nevoie să fie făcută la cele mai competitive prețuri întâlnite pe piața de resort. Totul, începând de la producție până la distribuție, este eficientizat astfel încât să oferim clienților noștri cele mai competitive produse atât din punct de vedere calitativ cât și din punct de vedere al costurilor.

Oamenii noștri sunt cei care fac cu adevărat diferența, oameni motivați de succesul Dumneavoastră, nu numai de al nostru, oameni doritori să rezolve problemele Dumneavoastră, nu numai ale noastre.

Credem în puterea afacerilor pe termen lung, mai mult decât atât, credem că nu companiile ci oamenii sunt cei care le crează, dezvoltă și întrețin.

Toate acestea la un loc înseamnă Hexol®.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Manager National Vanzari si Manager Vanzari Zonal  -  Hexol Lube SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close