Manager Marketing

S.C. GEFIL S.A. - 1 poziție
Oraș de lucru
Studii
Salariu 600 - 800 EUR
Limbă străină
Permis conducere

Candidatul Ideal

GEFIL a decis ca are nevoie de un “marketing manager”. Mai precis, persoanele din conducerea GEFIL au hotarat acest lucru, deoarece firma, neavand o constiinta proprie, nu poate decide pentru ea insasi. Si chiar daca ar putea, s-ar afla in imposibilitatea de a executa si de a implementa fara interventie umana.

Inchizand parantezele si indepartandu-ne de meandrele sofismelor, revenim prin a completa ca in a noastra viziune, candidatul ideal caruia ne adresam este un artist creator. Mai precis:

o persoana care in acest domeniu sa activeze isi doreste

si

care de idei indraznete, flamboaiante si cuceritoare debordeaza

si

care sa aiba ocazia sa le metarializeze, cu nerabdare asteapta

si

care prin text, fotografie, video si sunet talentul sa si-l etaleze doreste.

Si care deja a observat ca autorul acestui text a fost prea lenes sa foloseasca diacritice sau poate a facut-o intentionat, pentru a justifica inca din primele randuri nevoia unui “marketing manager”. In tot cazul, candidatul ideal a observat.

Artistul nostru este un om cu imaginatia dezvoltata, caruia ii place sa se exprime prin creatie. Nu este un iubitor al calculelor exacte, analizelor pe cifre sau interpretarilor de situatii financiare. Si asta este nemaipomenit de “in regula”, in ceea ce ne priveste.

Totodata este un adversar al conformismului si al gandirii marunte si conventionale, in acelasi timp stapanind bine cel putin limbile romana si engleza. Pentru fiecare limba straina pe care o cunoaste in plus, mai primeste cate 1000 XP.

Persoana cautata de noi are capacitatea de a aborda un text cu meticulozitate si va acorda o atentie deosebita asupra prezentului paragraf care statuteaza cu claritate de cristal ca prioritate in a ne vedea in cadrul unui interviu au doar persoanele care ne trimit un CV impreuna cu o scrisorica de intentie pe adresa de mail horiah@gefil.ro. Si da, unul dintre documente este mult mai relevant decat celalalt.

Din capitolul “Atu-uri si asi in maneca” mentionam: Adobe Illustrator, Adobe Photoshop, Adobe Premiere si/sau alte softuri care lucreaza cu vectori, efecte si editare video.

Descrierea jobului

In legatura cu cele mentionate la capitolul “candidatul ideal”, sumarizam responsabilitatile jobului, astfel:

1. Gandeste;
2. Concepe;
3. Schiteaza;
4. Executa;
5. Se bucura de succesul muncii sale, castiga XP si gold.

Dorinta noastra este ca toate operatiunile din interiorul grupului, care tin de creatie, marketing si PR sa fie responsabilitatea managerului de marketing. Vom incepe cu proiectul care are nevoie de cea mai mare atentie in aceasta perioada: junele Revo Design.

“Dar despre ce grup este vorba?”, umreaza fireasca intrebare.

In acest punct a sosit momentul sa mentionam ca, pe langa preocuparea pe care am avut-o, inca din 1999, de a aproviziona piata Uniunii Europene cu mijloace pentru stingerea incendiilor, am mai reusit sa gasim timp sa sprijinim si creerea altor proiecte.

Rclub, Revo Design, Revo Alpin, “Gandesti?”, “Spre Nord!” sau APSIA sunt entitati care au luat nastere sub egida GEFIL. Impreuna formeaza un grup.

La randul lor, toate acestea au creat o sumedenie de momente memorabile precum concerte live, petreceri fulminante, creatii artistice (cantece, poezii), filmari, cursuri, studii de caz, alocare de burse de merit, cucerirea celor mai inalte varfuri din Carpati, conferinte de instruire asupra legislatiei, dar si dezvoltarea tipografiei Revo Design.

O trecere in revista a catorva din acestea este cuprinsa in spotul de mai jos, ilustratia clara a faptului ca avem nevoie de un manager de marketing:

https://www.youtube.com/watch?v=yNZrE0SFrI4b

Gefil inseamna mai mult decat stingatoare. Si.. cel mai probabil (a se citi: “pregatim ceva nou”) nu ne vom opri aici!

Dintre beneficiile pe care acest job le ofera, mentionam:

- dinamismul, flexiblitatea si diversitatea;
- libertatea de actiune conferita de specificul acestui post, nesupus sistematizarii;
- venituri adaptate performantelor prin sistemul de bonificatii implementat peste tot la noi;
- salariu atractiv, cu posibilitati de crestere, pe masura ce activitatea se dezvolta;
- laptop “Omen”, telefon de serviciu impreuna cu echipament de lucru (camera, stabilizator, lavaliere, drone etc) din categoria “for professionals”;
- apartenenta la grupul Gefil;
- un job de creatie, adica un ceva “altceva” fata de pontajul cu cartela magnetica folosit in corporatii – exterminatorul universal al gandirii libere.

Descrierea companiei

Descrieri mai ample, poze, istoric, informatii si referinte despre grupul Gefil se pot gasi accesand site-ul oficial www.gefil.ro, site-urile proiectelor secundare precum si paginile aferente din social media.

https://www.gefil.ro/FENOMENUL%20GEFIL_i_5.html

Publicat 13 oct. 2021 Reactualizat 12 nov. 2021 Expiră 12 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.