MANAGER LOGISTICA

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere

Candidatul Ideal

Vetro este un vector de schimbare pe piața veterinară națională. În spatele acestui proiect pornit acum 10 ani a stat de la început o abordare bine definită despre performanță și standarde. La Vetro, fiecare dintre noi este liber să-și îndeplinească misiunea, să crească pe plan profesional și personal, ca astfel să contribuie la dezvoltarea comunității veterinare, la bunăstarea animalelor și “părinților” de animale. Căutăm mereu ridicarea nivelului de eficiență în tot ceea ce facem. Mereu mai bine.

La Vetro, suntem o echipă de oameni empatici, ambițioși și dedicați. Cultura noastră bazată pe libertate, asumarea responsabilității și transparență ne împuternicește să ne atingem obiectivele îndrăznețe.

Suntem în căutarea unui profesionist care să ni se alăture în rolul de Manager Logistica cu obiectivul de a coordona departamentul logistic al companiei, asigurând derularea activităţilor legate de recepția şi distribuţia bunurilor.
Punctul de lucru este la depozitul companiei: Sat Brătuleni, în incinta Miroslava Industrial Park.

Cerințele rolului:
 • Experiență de minim 3 ani pe o poziție similară;
 • Experiență relevantă în managementul echipelor;
 • Foarte bune abilităţi de comunicare şi lucru în echipă;
 • Corectitudine, tenacitate, seriozitate, atitudine principială în relațiile cu oamenii și simț dezvoltat al responsabilității;Spirit antreprenorial, bună organizare și planificare, dorința de dezvoltare continuă.

Descrierea jobului

 • Coordonezi și organizezi întreaga activitate a depozitului conform politicilor companiei;
 • Ești responsabil de recrutarea, integrarea, formarea și dezvoltarea echipei din subordine;
 • Coordonezi întocmirea comenzilor de livrare respectând termenele și modalitățile de livrare a acestora;
 • Ești responsabil de bunul mers al fluxului de intrări/ieșiri mărfuri din depozit, respectând regulile interne și legislația în vigoare;
 • Răspunzi de optimizarea şi gestiunea fluxurilor de mărfuri pentru depozit în ceea ce priveşte costurile, siguranţa, rapiditatea şi spaţiul;
 • Te asiguri că toate procedurile menite să evalueze starea produselor primite, instrucțiunile în ceea ce privește manipularea produselor și regulile de siguranță sunt puse în aplicare;
 • Coordonezi atât inventarierea anuală a mărfurilor cât și a inventarelor aleatorii de verificare pe game de produse;
 • Ești responsabil de gestionarea relației cu firmele de transport.
Beneficii:
 • Pachet salarial competitiv și corelat cu performanța;
 • Tichete de masă;
 • Oportunități și sprijin pentru dezvoltarea profesională: cursuri de formare profesională, mentori interni, traininguri de soft skills, conferințe și congrese profesionale (ex. EduVetro, VetAcademy), acces la cele mai noi informații de la producători și profesioniști din piață;
 • Libertatea și stabilitatea de a face parte dintr-o echipă ambițioasă, inovatoare, empatică, preocupată mereu de a avea un impact pozitiv în tot ceea ce face și de a fi un vector de schimbare.

Descrierea companiei

Vetro este specialistul care oferă soluții pentru medicina veterinară: medicamente și echipamente medicale, instrumente digitale de administrare a cabinetelor veterinare, pregătire continuă și accesul la o comunitate de specialiști.

Vetro s-a afirmat în medicina veterinară datorită preocupării pentru calitate premium, inovație și oameni. Scopul nostru este să asigurăm sănătatea și bunăstarea animalelor, dând posibilitatea medicilor veterinari să se bucure de profesia pe care o practică.

Produse Premium

Ne selectăm cu atenție furnizorii pentru a aduce pe piață medicamente veterinare și echipamente inovative, de calitate superioară. Preferăm produsele premium pentru că le considerăm o șansă în plus pentru sănătatea animalelor.

Consultanți de specialitate

Consultanții noștri sunt ei înșiși medici veterinari. Soluțiile pe care le recomandă au la bază cunoștințe temeinice în domeniu și propria experiență. Ascultă cu empatie nevoile clienților. Oferă, transparent și onest, opțiunile cele mai potrivite și pentru sănătatea animalelor, și pentru eficientizarea muncii medicilor veterinari.

Soluții Digitale

Înțelegem cât de greu le este medicilor veterinari să își practice profesia și să administreze cabinetul ca afacere. Venim cu soluții digitale prin care să câștige timp prețios pentru ceea ce contează: îngrijirea animalelor, relația cu proprietarii lor și, desigur, viața dincolo de cabinet.

Comunitate deschisă

Încurajăm comunicarea deschisă și colaborarea în medicina veterinară. Doar prin susținere reciprocă putem dezvolta o piață matură, bine informată, care să asigure animalelor o viață bună, iar ”părinților” de animale – cât mai multe momente frumoase alături de prietenii necuvântători.

https://vetro.vet/

Publicat 10 mai 2022 Reactualizat 17 mai 2022 Expiră 9 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.